BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, October 12, 2011

:aim aku bulan ini:


aim aku bulan nie (untuk mirza sebenarnya)
nak pergi jugak walau macam-mana sekali pun insyaALLAH

pastue nanti next month nak pegi aquaria KLCC lak

next month lagiii satu nak g desa water park kat shah alam

*nak ajar mirza binatang lain selain dari cat dan bird




5 comments:

aziyana said...

mun, mmg salah satu cara rangsangan minda anak adalah aktiviti ke zoo..
so zasssss sila le pergi untuk minda mirza :)

mun said...

yana:insyaallah..harapnye tercapailah yeee

antalya said...

mun yg kt shah alam tu wetworld lah. desa waterpark kt jln klang lama. better jgn pegi desa waterpark lah.coz sumber air kt waterpark tu disedut dr loji IWK kt sebelah nya.eiiiiyarkkkk

Dayu said...

sama..sama
nak kasik cha tgk lion ngan elephant yg dia dok cium dlm tv

nanonano said...

wahhh dah lame nk msuk sni,
asal turun sane sure benti depan zoo sbb tggu abg dtg pikup ctu, coz kite xtao jln nkg umah dia,
smbil2 tu ushar2 gak, tp xde nafsu lg nk msuk,
maybe next week turun sane, ade nafsu ke?
akan ku jejak gak nanti ni, hehehe

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...