BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, October 24, 2011

:children's world di zoo negara:

okeh sambung semula
lepas habis tengok pertunjukan singa laut tue
kami berpatah balik ke tempat ungka tadi
sebab ape tau..sebab nak masuk


ke children's world
apesal nama children's world..
sebab binatang kat dalam nie seme comel
comel belaka dan dijamin di sukai semua kanak2

 cer teka mirza tengok ape tuee

die tengah tengok arnab...comel tengah mkn2

siap tenjat kaki nak tengok si kancil

sang kancil tengah makan..lunch time lah katakan

haaa cer teka lagi mirza tengok ape

 kuda padi..comel kecik jeee
mirza takmo pegang..takut katanya

haa comel tak binatang binatang tue semua
sebab tue kot diorang letak nama children's world..

dahaga eik mirza..nasib hari tak panas terik
waaa gambar bnyk lagi nie tau
kite bersambung lah ye...

6 comments:

sharEna said...

bagos ah childrens world tu...sesuai sgt utk bdk2 kan?

xeea said...

wah, sampai dah Mirza ke zoo, ya!

Btw, kuda padi yg kitorang jumpa hari tu lagi cantik tau. Kaler putih. Yg ni adik-beradik dia jugak kot. Tp Alfiy pun sama, takut bila kitorang ajak tengok dekat2. Dari jauh kemain lagi. hee

aziyana said...

xsabar nk tunggu husna leh jalan, baru seronok bawak g tempat2 gini

seronok tgk mirza explore

mun said...

sharwna:haah menag sesuai sebab binatang kat situ seme comel2 jeee

mun said...

xeea:haah...dah lama dah plan nya..last2 dpt jejak jugak..hehehe...kuda padi warna putih tue kami ader jumpa kat pintu masuk...so sape nak amik gmbar dgn kuda padi putih tue leh la....

mun said...

aziyana:yup...kalau dah jalan lagiii baest kot yana..biar die explore sendiri.....hehehee

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...