BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, October 21, 2011

:mungkin pergi mungkin tidak:

cepat tak cepat masa berlalu
cepat kot sebab tahu2 sudah hari jumaat

syukur alhamdulillah 
hari ini di pagi jumaat cuaca cerah


gambar kat atas tue pagi tadi nye...
nampak cerah kan cuaca pagii tadi
hopefully cerah la sampai ke petang

sebabnya baju aku dah dua hari tak kering lagiii
mungkin kering kot tapi terasa macam lembap
hurm apekah yang aku cuba nak sampaikan nie
mmm mungkin penangan takde idea nak update ape kot

ekceli husband aku dah gajii..so plan nak g zoo
mungkin lah pada hari ahad..MUNGKIN

kalau tak tundalah next week  +______+
oklah uolls semua aku nak listkan barang
barang yang hendak di beli especially barang dapur

kalau ader kesempatan dan ada idea aku update lagi yeee

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...