BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, October 24, 2011

:muzium lebah sedunia di zoo negara:

korang rasa lemas tak baca entry aku 
yang bersambung sanbung nie :p
hehehe aku yang membuatnya pon lemas 
tapi nak buat camno...gambar banyak
nak puas kan hati pembaca kenelah buat gitu
 baru diorang tau...ooo macam2 ada rupanya kat zoo ni

 jalan-jalan masuk lak muzium lebah sedunia


tak teruja sangat sebab lebahnya semua dah di awet...
yang teruja sebab boleh rasa lebah madu asli..sedapppp

ini bukan bluehippo yeee...anak badak sumbu pon bukan
 ianya spesis badak sumbu kerdil..comel loteee jeee

kalau siang-siang hari nie binatang memang tak aktif sgt..

kalau tak bergelimpangan tido..makan...
hehe..habis tue takkan lee nak mengemas bagai
dah nama pon haiwan kan....kalau manusia hidupnya
macam nie memang tak best langsung....

selamba je duduk sambil tangan nak buat peace 

tinggi gila zirafah nie...sian incik b pestime masuk zoo

 tutle jenis ape eik aku pon tak ingt sgt...

jalan-jalan tetiba jumpa bilik ribena
ingt ader jual air ribena ke hape...rupanya bilik aircond
ape lagi kami masuk berehat...sejukkan badan..

cite tak habis lagiii esok lak sambung +______+

4 comments:

sharEna said...

yg mcm turtle tu tuntung kalo x silap namanya mun...ekekeke =p

Dayu said...

waaahhh..
mirza dah gi zoo..cha jeles
ntah bila nak gi
abah dia sibuk kata 'zoo melaka lah bln 12 nanti'

mun said...

sharena:haah..betul2 ena...ekekee..cmno nie leh lupa plak

mun said...

dayu:haah...sampai gak mirza kat sana....best..bestttt sgt2..kalau tak best takkan parking penuh sampai ke luar...hehehee..

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...