BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, February 14, 2011

:apabila kulit muka sudah mengerutu:

hurm tajuk tak mau mau...
nak jugak letak tajuk yang best dan menarik
tapi aku tak reti weyh...nanti kang tajuk aku tak seiring dengan cite aku
last2 orang pon menyampah nak baca belog aku....hahahaaa+__+

ok..ok back to the main topic
hurm sejak ade anak nie aku rasa dah 
tak sempat dah aku nak manja2kan diri
nak buat facial muka ke atau facial badan ke.....
memang sudah tak sempat...:(

kadang-kadang bile aku pegang kulit muka aku
aku rasa eiii teruk nya muka ko mun....
mengalahkan permukaan bulan
mengerutu sangat nie


haha bile hati tak tenang
maka nak tak nak kene lah jugak aku
mencuri masa buat facial sendiri kat rumah
aku buat facial takde arr macam kat salon tue
  aku buat seringkas yang mungkin tapi hasil terbaik....

ihsan dari en google

first sekali pastikan mirza sudah tido
pastu barulah leh apply mask nie kat muka
haaa duduk senyap2 sambil mengadap tv..
dan sambil tunggu mask tue kering

sudah kering sepenuhnya barulah korang pell off mask tue..
sakit memang sakit wooo sampai naik merah muka aku
tapi berbaloi-baloi sebabnya muka korang licin dan gebu jeee

dah selesai ape lagi pegi arr basuh muka tue cepat 
nanti karang anak dah bangun tak sempat nak buat yang seterusnya...
yang seterusnya next entry lah ye...aku takde mood nak sambung..mengantuk +__+


4 comments:

NURUL said...

muka mun licin je nurul tgk best tau

sharEna said...

nampak cam ok je muka mun..huhu..

mun said...

nurul:hurm kalau tengok sekali imbas memanglah nurul..cuba tengok dekat2 betol2..takpon cuba rasa ngn tangan..haaa terkezut

mun said...

sharena:haaa yelah tue..tengok memang ok..

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...