BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, February 17, 2011

:arghh aku benci bile....:

aku ada hajat yang patut di penuhi
tapi hajat tue tak dapat di penuhi
sebab
.
.
.
.
.
ada orang bonggok mana ntah
yang tak FLUSH bile kuar dari toilet
dah arr ko tak FLUSH  pastue 
ko tinggalkan pulak hasil ko bagi tatapan kat orang lain

ke nak kene letak sign nie baru korang nak flush???


*pagi- pagi buat mood aku spoiled arr

10 comments:

Puan Jiha said...

kan.... jiha pon mang hangen kalau org yg tak geti flush bg bersih ni.... dah sah sah perempuan lak tu...pengotor...agaknye umah die pon camtu

nanonano said...

adoiii
ni yg xsyok klu 1 opis ramai2 gune toilet ehh
seb bek na sni single je :p

Aishah Rahim said...

Mun, print banner tu pastu tampal kat pintu toilet. Kalau tak faham jugak, tak taulah.

NURUL said...

sama lah kat opis nurul ni ada gak manusia yg tak reti flush mcm tu geram tau

ღnFashyaღ said...

Erk, speechlessssssssssss..

Lupa kah? Mustahil.

mun said...

puan jiha:tue la pasal..dahle pompuan perangai mcm tue pulak

mun said...

nanonano:wah bestnya single

mun said...

aishah rahim:hah satu idea yang bagud tue....

mun said...

nurul:hurm senasiblah kite nurul...

mun said...

fashya:lupa??erk tak masuk akal

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...