BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, February 7, 2011

:menu berbeza setiap hari??:

aku kini dalam mood memasak...hah tiba-tiba....ape kes nie mun???
okay okay to be honest aku cakap kat korang semua sejak 
aku kawen aku boleh bilang jek ngn jari brape kali aku masak +__+
bukan sebab malas...atau sebab laki aku seorang chef at home...
tapi sebab aku duduk dengan mak

bile ko duduk dengan mak...
automatik mak ko yang masak bukan ko 
(bagi kes macam akulah kan)
sebabnya mak aku jenis yang tak suka 
orang len campur tangan dalam dapur die

hurm bile aku duk rumah sendiri..
barulah terhegeh-hegeh nak kumpul resepi...
dengan harapan setiap hari dapat masak menu yang berbeza

so aku mintak belas ihsan korang semua...
kalau terbaca entry nie...
rajin-rajinlah komen...
kalau nak lagik rajin
silalah tinggalkan url web masakan yeee...

5 comments:

afni+hafiz=dani said...

mun, blog mat gebu ada masakan yg yummy yummy =)

NURUL said...

hehe sama dgn nurul jrg masak sbb saiful suka masak bila blk rumah family ibu nurul yg masak

nurul aziyana said...

a'ah mat gebu best..taip jer dapur tanpa sempadan
then kalo rase nk makan western, 1001resepi.blogspot.com
best gak kt ctu

sharEna said...

periuk tanah pon best =) carik kat blog kite mun. ade blog kakak tue..hihi

antalya said...

hanieliza cooking or hanieliza resepi.cari fotopages dia.semua menu ada dlm tu.dia pon dh femes siap wat buku resepi skrg

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...