BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, February 16, 2011

:tuala sulaman nama anak:

hye semua
selamat kembali bekerja

aritu saya ada terima parcel +__+
sebelum belek dari sapa aku memang dah agak dah
mesti towel yang aku tempah tue dah sampai kan

aku tempah dah seminggu tapi lupa pulak nak masukkan duitnya
lupa bukan sebab buat-buat lupa 
tapi sebab aku sibuk dengan urusan pindah rumah
nasibla tuan punya kedai tue tak marahkan aku

bile aku buka dan tengok towel-towel nya
aku memang berpuas hati sebab 
towel tue tebal
towel tue tak berbulu
sulaman pada towel tue kemas


sebenarnya towel hijau tue jee yang aku tempah
tapi disebabkan ada balance rm4 
maka tuan kedai tue bagi aku option
samada nak balance balik atau
dier bagi satu lagi towel tapi warna lain
hurm dah orang nak bagi kan aku ok jek


meh close up skit sulaman yang dier buat 
cantikkan korang siap ade basikal lagiii....
aku suka sebab tuan kedai nie baik orangnya
overall memang aku suka la dengan perkhidmatannya

*berminat nak tempah leh bagi email korang kat aku...aku akan bagi link web dier kt korang

23 comments:

nanonano said...

bg ar nk tgk..
n nk tao brape harga dia :)

Ana Mama Aryan said...

mau..mau...nk uat towel lak..seblm ni uat bantal polok..nnti bg URL dia ek..thanx..

mun said...

nanonano:mun dah bagi link

mun said...

ana mama aryan:ana..mun dah bg link tau..kt u nye blog...

Tengku Fauziana Tengku Jaafar said...

mun..towel yg mun nyer tu pjg mane ek..tu towel mang utk mandi or mcm towel utk lap muka..huhuh..

nur easy said...

cantik and nampak kemas je sulamannya

mun said...

tengku fauziana:towel tue bukan towel muka tapi towel mandi...saiz biasa mcm towel kite beli kat luar untuk anak kite..

mun said...

nur easy:haah memang kemas..harga pon ok tau awak...

sharEna said...

nampak kemas i like
bg la website dia mun =)

mun said...

sharena:mun dah bg link tau

ila' said...

hai mun..
thanks yer sbb promote kan towel ila ni... happy gak sbb Mun suka & puas hati ngan towel tu.. cute anak Mun, lebih kurang sebaya je ngn anak ila :-D

mun said...

ila:hye...ur welcome....owh yeke ila..tak pasan pulak mun

NURUL said...

mun tempah mana mahu buat utk raina jugak lah mcm best je

nurul aziyana said...

nk jugak..email me ummi_anayiza@yahoo.com
cam comel jer..baper rege 1 towel?
aish bab2 ngabih duit ni laju btul

mun said...

nurul:mun dah bg link kt blog nurul...

mun said...

nurul aziyana:thanks sbb bg email..senang skit mun nak bg link...papepown nak dah email yana link tue k

hana_shoyru said...

salam kak,
nk link jugak bole x? :)

hana_farhanah87@yahoo.com

thankx

hana_shoyru said...

salam kak,
nk link tu jugak boleh? :)

hana_farhanah87@yahoo.com

thanx :)

Chrisse~ said...

can i get d email too?thanks=)

Chrisse~ said...

xtianny09@gmail.com

Orked! said...

salam kak, nak link. nie email saya orkedputeh@gmail.com

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi kami di:

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Kami memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati di Indonesia. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour dan Bali Muslim Tour.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.

Ida Muaiz said...

nak link jugak... email to ida.nursyuhada@gmail.com

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...