BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, February 21, 2011

:troli 2 dalam 1:

hye semua...
uolls penah tak pergi jalan-jalan...
tetiba terlupa nak bawa stroller anak????

saya pernah semalam...pergi melawat makcik di KPJ seremban
pastue balik dari KPJ tue singgahlah di tesco sana...
tetiba alamak...stroller mirza tertinggal la pulak...
selalu mmg ade jee stroller dalam kete incik b
tapi semalam bawa kete aku makanya 
tak teringat pulak nak alih stroller tue......

oooh pening buntu kejap..sebab ape tau??
sebab aku duk pikir takkanlah aku nak kendong 
si kecik nie sepanjang berada dalam tesco tue
  nak letak dalam troli bagi dier berdiri tak bestla pulak
sebab nanti dier tak duk diam....hurm camne nieeee

tetiba mata tertumpu pada sesuatu...+__+
eh eh....kite pakai troli tue lah mirza
mirza pon macam senyum2 takmo jek
hah aku letak jugak kalau dier takmo duduk pon

 seat belt dier tue aku ikat ala2 jek sbb dah rosak
dah letak pastue sumbat dengan puting...
mata mirza dah kuyu nak tido......zZzZZZ
mentang-mentanglah sejuk terus jek die tido

hah senang sangat kalau pakai benda alah nie...
tak payah nak tolak stroller pastu dengan nak tolak troli lagi
 pakai jek troli 2 in 1 nie....memang memudahkan keje kite

12 comments:

nanonano said...

sedeynye kuantan xde mnde alah neh,
kuno betoi. huhu

Luv like this.... said...

haha..igt lg qaid 1st outing ke tesco nek troli ni la sb x beli stroller lg!!mak dia ni sngup la berebut dgn org semata2 nk trolley y ada bnde ni..y org tu pon single mingle nape nak amik jugk trolley ni,ksi la org y betul2 memerlukan trolley cmni kn??kan?kan?

NURUL said...

nurul pernah jumpa troli mcm ni kat wangsa maju ke selayang lupa lah hehe

sharEna said...

mun, kite tag awak dlm contest baby mandi =)

afni+hafiz=dani said...

baik nye mirza bole duk kat situ..kalo dani, even letak kat tempat bole duduk tu pun, die bole mengamuk.

mun said...

nanonano:hahaha...kt tesco takde ke yang...???

mun said...

mun pulak masa dah ternampak troli nie siap berdoa lagiii..jgnlah ada orang amik troli tue..hehehe

mun said...

nurul:oeh yeke...mun penah jp bnyk kali tp tak pnh guna..kira nie 1st time le guna..hehehe

mun said...

sharena:hah yeke....tengkiu

mun said...

afni:baik yee.alhamdulillah....

nurul aziyana said...

hahha jgn xpercaya, yana kuar xpernah bawak troli...kui2..hubby suka kendong itu budak pakai baby carrier jer

ღnFashyaღ said...

fashya pun jarang bawak stroller g jenjalan sebab husna tak mo masuk dalam tu. gendung je guna ring sling.

troli tesco tu penah letak husna dalam tu masa 1st outing masa umur dia 23hari..kihkihkih

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...