BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, May 30, 2011

:nak sikit kuih sedap tue YANG:

hurm malas gile aku nak buat keje arinie
padahal banyak je keje +_____+
takpe-takpe jap lagi ada mood aku buat

"nak sikit kuih sedap tue yang" 

hurm gitulah incik b...makan sampai 2,3 kali sehari
tapi nama tak ingat..pastue duk panggil kuih sedap kuih sedap
eh eh jap eik korang tahu tak ape kuih sedap tue?? jom kite tengok
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tadaaaaaaaaaaaaa ianya adalah triffle

i nie gambar dari en.google ye 

yang aku buat aku lupa nak snap sebab teruja
tapi gayanya macam gini lah....+_____+
first time aku buat dan first time jugak menjadi
auwww mak suka weyh lepas nie leh cuba resepi lain lagi

4 comments:

antalya said...

triffle mmg sedap bangat.penah mkn je.buat sendiri xpenah lg kih kih kih

nanonano said...

ape lg..share la resepi,
na nk try lame dah
tp nk kene cari mangkuk kaca gni gak
hahahhaha

aziyana said...

tepek la respinya mun..
ari tu wat jugak tp xbape nk jadi..hahahahah

sharEna said...

x pernah buat...senang tak? hihi

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...