BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, May 4, 2011

:duit nuffnang:

hyep semua
+________+

ekceli aku nak tanya sikit nie kat uolls semua
hurm korang kan agak2 bile eik korang cash out duit nuffnang tue?
ke korang tunggu banyak-banyak baru cash out....@ mcm mana??

pastue kan sudah cash out korang buat ape eik dengan duit tue..
(huh itu pon ko nak tanya eik mun..
suka hati kau lah nak buat ape pon dgn duit tue)

huhu..yelah aku tau lah duit tue aku punya kan
sukahati lah aku nak buat pe kan...
tapiii tak salahkan kalau aku mintak pendapat korang

mugkin idea korang lagiii bernas dari idea aku...


5 comments:

Luv like this.... said...

besnye...nufnang kita takuk tu jer!!adakah sebab mlas update???da tau lagi mau tanya kan??haha

NURUL JAMIAN said...

Nurul dah cash out lama dah. hari tu dapat lah dalam ratusan pastu terus cash out

Dayu said...

selalu aku akan kumpul setahun
bagi banyak2 skit
baru syiok nak buat belanja
macam 2010 punya earning baru je cash out bulan2 aritu. baru je dpt cek last week

duit tu tak lah banyak mana
tp nak buat cuti2 malaysia bulan 7 ni
konon2 cuti ku ditanggung olrh nuffnang la.. hakikatnya??? hasil memblog setiap hari

nanonano said...

berape tu xkesah la,
janji bley cashout
na bru cash out last week
akhir bulan tao klu nk cashout duit nuff ni mun,
ermm na mmg cadang nk sopim baju2 mika je :)

p/s: 14 or 15hb 5 ni mun nk turun cyber??
derang buat mini gath kat tmn cyrberjaya tu :)

sharEna said...

hahaha..duit nuff ntah bile blh kuar. 20 tahun lagi kot. kekeke..

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...