BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, May 6, 2011

:ko apehal sangap sangat ke???:

korang kan penah tak dapat spam email???
hurm bohonglah kan kalau sape jawab tak penah tue

sebenarnya kan isu di sini bukanlah tentang spam email tue 
tapi  tentang spam message..(eh ape benda tue)
haaa sebelum aku cite lagi dalam aku nak tanya lagi nie
korang kan penah tak dapat spam msg??
ala message yang korang tak tahu dari sapa
tahu-tahu masuk dlm fon korang...

massagenya lebih kurang camnie lah

"hi sayang..tengah buat ape tue...
u rindukan i tak..kalau rindu tekanlah on pada bla..blaa.blaaa"

"hi sayang....tengah buat ape tue....
nak tengok video hangat dari saya tak...bla..bla...blaaaaa"

inilah yang dinamakan spam message...@ bahasa teruknya mesej lucah
serius aku benci betul bila dapat message-message lucah nie...
rasa macam nak balas jek..ko apehal sangap sangat keee...???

aku marah nie tau sebab nye nombor tue macam 012-578xxxx
haah...of cozlah kan nombor orang persorangan kan...
uhhh plizzz lah uolls...tolonglah buat keje yang berfaedah sikit

lagi satu yang buat aku bengang..bile time ada keje, msg masuk
aku pon terkocoh-kocoh check msg tue sbb takut msg penting
at last message lucah yang aku dapat dan aku kenelah delete kan
(hurm sudah membuang masa di situ- masa itu kan emas)

so janganlah hantar message-message yang tak elok tue
buat penuh inbox aku je huhuhuh...
(al maklumlahkan aku pakai henpon cikai saje)


3 comments:

nanonano said...

setahu na,
yg spam gtu bukan nor personal,
ade mane2 syarikat yg tarik untung dgn buat cmtu,
klu nset yg pkai line
skali kite bukak msg gtu
dia akan tolak $3-5,
byk kan???
byk dah dgr kes cmni

sharEna said...

kite kkdg ade gak dpt sms org dok offer video lucah kott. seb baek x selalu sgt. mmg mengganggu betol kan?

aziyana said...

yeke die akan tolak na?
uish mmg selalu dpt masg bangap gtu..geram btul
kalau ditolak mmg hampeh ar

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...