BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, May 11, 2011

:charity match.family day & handsome boy:

hyep semua +___________+
pagi semalam ingat  nak update laju-laju 
tapi tak sempat sebab ada keje nak buat
petang pulak ada meeting CCS
maka lambatlah sikit nak update kan

hari sabtu lepas tempat keje incik b buat family day
(ekceli takde lah sgt mcm family day..tp bolehlahkan)
 tak best sangat pon sebab aku tak dpt cabutan bertuah ekekee

aku sampai awal dalam kul 7 kot
(al maklumlah kan orang jauh)
sebelum pegi sana aku tapau mcd untuk mirza
tak sempat nak masak makanan untuk mirza
 yelahkan hari sabtu pagi tue aku keje balik pon dah kul 4ptg
mana lah ada masa kan (haha alasan sungguh)

oklah aku nak cite panjang pon takde cite
so moh kite layan gambar jek













* semua kawan2 incik b duk panggil mirza "handsome boy"
(hah kembang semangkuk laaa aku ngn incik b sekejap)


6 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

wah fmly day..enjoy it!

nanonano said...

mirza muke papa ekk
of course la hero kan,
mesti ensemmm..hehe

sharEna said...

kat shah alam jer
ingat kt pahang..kekeke

mun said...

nanonano:alaaa..takde muka mun ke na????

mun said...

mya:huh memang enjoy..

mun said...

sharena:lor nape ena ingt sampai ke pahang.????ingat cik nano kite keeee

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...