BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, May 20, 2011

:trudy & teddy:

semalam aku pegi alamanda
aku masuk parkson, jalan-jalan dalam parkson
then aku jumpa butik pakaian baby brand trudy & teddy


ihsan gambar dari sini

hurm aku penah dengar ini brand di blog ceeramon & redmummy
betullah apa yang diorang  blogkan pasal trudy & teddy nie
baju-baju die semua ehem ehem sangatttt comel n cute tau
sudahlah cute, meterial die mak aihhh lembut weyh..sejuk jeee

aku jadik rambang mata....niat di hati hanyalah mahu melihat saja
tapi niat memang niatlah kan so aku tak grab pape pon hehee

tapiii aku nak jugak grab sepasang untuk mirza pakai masa raya nanti
mestiii comel kan bila mirza pakai (hehehe puji anak sendiri)
hah aku sudah berangan dulu walhal tak beli lagik pon



5 comments:

rafaliah said...

assalamualaikum...banyaknya gambar kat blog ni..nice..! :).. btw, feel free to visit my blog http://rafaliah.blogspot.com

Dayu said...

mun
mmg trudy teddy ni baju dia lawa2
comel je.. materiak pun best
tp tulah.. harga dia mahal skit
tp nak buat raya sehelai boleh la

mun said...

rafaliah:wslm...thanks

mun said...

dayu:haah mahal tp rasa mcm berbaloi sebab material die sejuk jeee...cepat dayu beli sepasang untuk cha..hehehee

NURUL JAMIAN said...

tak tahu pun ada brand ni. hehe

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...