BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, May 23, 2011

:safety baby gate:

hye semua +________+
arinie keje adalah sangat-sangat banyak
tapi aku semacam takde mood sangat nak buat keje
bile takde mood...otak tak dapat nak pikir
so stop sekejap buat keje sebab aku nak tengok belog
niat nak tengok2 je...last-last tangan nie tergatal
pulak maka kene lah update (baru hilang gatal nie)

ekceli takde sangat pon cite menarik nak cite
cuma nya hari nie aku nak tempek gambar  mirza
(hurm belog nie sudah jadik blog mirza)

meh tengok peel mirza bile tak boleh nak masuk dapur
sebab ape tau mirza  tak boleh masuk dapur???
haaa sebab aku kunci safety gate tue ekekek...padan muka

duduk lat kat luar pagar tue yee
sambil mulut duk "bruuuurrrr"

menjadi penunggu setia 
comot - habis baju basah air liur meleleh

buat muka kesian mintak pagar dibuka
aku - "no no no"

bile tak di layan dier masuk dalam bilik aku
amik baldi baju die bawak kuar...then ask papa 
suruh masukkan die ke dalam baldi tue
ok daaa nak continue buat keje jap

13 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

macam2 gelagat

mamaelly said...

huhuh mun.. pagar tu padan tak ngan pintu dapur tu..elly beli tapi kecik la..

nanonano said...

mirza muke behave je,
haha kene halang ngn gate pun maintain je muke,

Dayu said...

mirza..mirza
mun mana beli safety gate ni, bape??

lagi satu mun
nanti kalau dah trabsfer duit baju baby tu maklumkan eh
nak update payment ke printing

Dayu said...

eeehhh mun
sorry... salah mun la
ramai sgt org nama mun
sorry

mun said...

mya:tuelah kan kadang rasa lucu pon ada..nak marah tak jadi marah

mun said...

mamaelly:padan je elly...kalau kecik kan dier ada bagi exension elly...cuba pasang extension tue..maybe muatlah kot

mun said...

nanonano:hah tue time maintain le..kalau time tak berapa nak maintain dipanjatnye pagar tue..tak pun nangis melalak-lalak depan tue..berjurai-jurai air mata tau

mun said...

dayu:mun beli kat tesco ..harga rm 99
hehehee

aziyana said...

hahahaha cian mirza kene kurung daa..nnt jgn marah mirza xnk masuk dapur besar nnt..kui2

Fadilah R. said...

nak beli safety gate tu jugak lah. anak dara asyik nak ke dapur je. hihi.

NURUL JAMIAN said...

mira mirza mcm2 gelagat tersenyum nurul baca entri ni.

afni+hafiz=dani said...

suka baby gate ni. tp mahal sgt la. rasa syg duit wooo..hehe

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...