BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, May 3, 2011

:3D2N @ SEPANG GOLDCOAST:

hye semua +___+
arinie adalah tuesday blues
monday blues takda ok sebab hari senin cuti
ok meh kite cite ape kite buat cuti 3 hari ini

hari pertama kite bangun pagi...mandi...buat sarapan..
layan si tecit tomel yang lasak tue
pastu masuk dapur buatkan lunch untuk isi perut kami berdua ..
lepas makan semua, lepak-lepak depan tv....
tekan-tekan channel carik cite best..pastu zzzzZZZZzz tidooo

pastu sebelum asar confirm si kecik tue akan bangun...
kite pon bangun jugaklah sebab anak kite sudah bangunkan
pegi dapur lagi sekali buatkan minum petang pulak 
lepas minum petang leapk2 lagi depan tv cari cite best
pukul 7 mandi manda...selesai mandi manda 
kite suapkan si kecik kite makan malam...
selesai makan malam....lepak-lepak lagi tengok tv

kul 10 incik b pulang ke rumah...
si tecit tue pulak berdiri di sliding door
sambil memanggil "papa..papa..papa"
muka si tecit ceria je nampak papa pulang
(nampak sangat si tecit bosan dengan kite tau)
kul 12 malam kite tido secara beramai-ramai depan tv

hari kedua sama jek schedule kite dengan hari pertama
hari ketiga pon sama jugak schedule kite dengan hari 1 dan 2
hurm nampak tak perbezaan nya antara hari 1...2 dan 3...???
hah sape tak nampak tue alamatnya kene lah baca balik dari mula

ekekeke sebenarnya takda beza pon..sama saja..
kite saja jek buat gimik (dkt tajuk ) sebab kite tak tahu nak cite ape tau
yelahkan semua orang ada aktiviti best-best selama 3 hari
tapi kite takdelah best sangat pon sebab laki kite kene keje...


5 comments:

mamaelly said...

hihih sabar je la mun ni tau..ingat betul2 p gold coast tu..elly aritu survey2 gak..tp mahalnye bilik dia..wahahah tak mampu den

mamaelly said...

hihih sabar je la mun ni tau..ingat betul2 p gold coast tu..elly aritu survey2 gak..tp mahalnye bilik dia..wahahah tak mampu den

NURUL JAMIAN said...

mahal kan biliknya

Hidayati said...

Hehehehe, teringat masa beranak kecik dulu. Masa tu, habih sume masa bertabo. Tapi best.., sebab suke temgok gelagat baby.

mamaelly said...

nurul..mahal tapi cantikkk

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...