BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, April 22, 2011

:aku dalam dilema:

salam jumaat pada semua
sorilah semalam tak sempat nak tinggal komen kat uolls nye blog
sebab aku kene attend CIDB course...nasib sehari jek
kalau berhari-hari..tepu kepala otak tau..

ekceli arinie aku di dalam dilema
sebab ape korang nak tau tak???
sebabnyaa dalam masa terdekat nie
abah aku kene pergi outstation ke kedah seminggu
then mak aku nak ikut skali sebab mau jenguk2 rumah kami di sana


yang membuatkan aku dalan dilema sekarang nie adalah
sape nak jaga mirza???seminggu tue mak bapak aku pegi
semalam mak aku cakap die boleh bawa mirza sekali dengan die

tapiii kan aku rasa berat arr nak bagi mirza kat mak
kalau 2..3 hari boleh tahan lagi tau..ini seminggu lama tuu
mau kami laki bini menangung rindu bergunung-gunung
(aku tak penah berpisah dengan anak tau)

so aku tak tau lah macam-mana sekarang nie????
apa cadangan korang......???

5 comments:

sharEna said...

hantar nursery sekejap x boleh ker mun?

xde ke sedara mara ke adik bradik ke yg blh tlg jaga kejap?

xpon mun cuti ar 3 hari, habi cuti 2 hari ker. gilir2 jaga mirza. or sehari mun amek MC ker..hahahah..jimat cuti sket =p

antalya said...

setuju dgn kesemua cadangan sharena

ZulWana said...

btul tu..tp yg sy bese wat, klu bby tu bf lg, anta rumah yg trdekat, eg jran yg pling baik ke, sdare ke.. tp klu dah x bf, bg laa mak bwak.. dugaan laa tu kak mun..hehe..sy pon dlu mcm brat je nk anta ank smpai 4-5 hari coz ade exam, tp terpakse jugak...lamee kott...paling bagus, wat solat istikharah.. =)

afni+hafiz=dani said...

haha..afni pun xtau nk ckp ape. sebab seminggu tu lama. mana bole tahan..

nanonano said...

aaaa selama setahun mirza idup
bru skali ni tokma dia nk tggl ek..
bagusnye
mcm na slalu kene la ni
tp mil lg kerap xde
mmg srabut kepala la
sbb nk antar nursery budak tu xnk
so terpakse la amek cuti gilir2 ngn hubby
mun xnk try gtu??
xsggup pisah lame oo..huhu

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...