BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, April 25, 2011

:aktiviti hujung minggu:

hyep uolls semua
selamat kembali bekerja +____+
sesungguhnya cuti dua hari nie sangat sekejap kan
kalau boleh mau cuti banyak hari..baru rasa macam betul2 CUTI

cuti baru-baru nie aku telah selamat membeli barang2 dalam wishlist aku
(ala nama jek wishlist tapi barangnya takde berkaitan sangat dengan aku)

yang pertama aku sudah berjaya membeli safety baby gate
gile lama aku hold benda alah nie disebabkan stock tak sampai2
so bile ada stock....aku tak pikir panjang okeh terus rembat satu

yang kedua sudah tentulah barang2 aku
tak payahlah kan aku cite secara detail barang apee

muka mirza bersedia nak makan kfc

yang ketiga adalah barang2 mirza sikit
yang penting buku mirza memang wajib aku beli tiap2 bulan

haah tengok aku sibuk duk shopping
anak aku sibuk duk layan buku dalam stroller

barang laki aku ada satu jek aku beli iaitu wallet paul smith
yang lain nan ado sebab laki aku nie jenis cerewet sikit
kang aku beli die tak pakai rugi weyh..membazir sudah di situ


0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...