BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, April 4, 2011

:1st time mirza mandi pool:

hye semua +___+
macam-mana weekend korang??
aku punye weekend sangat- sangatlah best
sebab dapat duduk lepak-lepak di rumah &
bersantai bersama 2 lelaki kesayangan aku

malam minggu pergi jalan2 di tesco sampai pukul 12:30 tgh mlam
hujung minggu pulak bermain air bersama keluarga

cuaca pada hari ahad tue sengatlah panas..
bukak kipas no 5 pon masih lagii terasa bahang nya
 maka nak hilangkan kepanasan tu aku pujuk incik b
supaya bukak pool depan rumah
nasibbbb aku baik sebab incik b setuju +___+


air tak penuh lagiii tapi 
aku sudah masukkan mirza dalam pool
pandai buat muka excited tue
haaa bile air dah mula nak banyak
 dikecepek nye air tue kuat-kuat
suka benor nak minum air paip
 incik b terpaksa menyembuyikan perasaan malu
dengan menemani mirza bermain air (nasib pool nie besar)
sebab kesiankan mirza bermain sorang-sorang tanpa teman


6 comments:

nanonano said...

wahhhh syokkk
bsr gler pool mirza
siap bley msuk papa mama lg tuhh
senang pool cmni kan
bukak je ley taruk air
kelmarin mika nk mandi pool
jenuh la ibu nk ngepam pool dia yg 3layer tu
1layer pun dh semput
hahaha bile dah taruk air
xmo duduk
nk main air berdiri je
adoiiii wat penat ibu je cmtu
baek mandi dlm blk air je klu nk bdiri
haha

sharEna said...

besarnya pool nie mun. beli kat mane ehh? mahal tak? heheh

mirza mmg nmpk excited =)

mamaelly said...

hih bestnye...isya belum tegak berdiri lagi..pastu cam tak berani lagi la..isya kan sensitif

mun said...

nanonano:haah...memang senang..bukak jee terus tarok air.besar giler na..boleh mandi 3 beranak dalam tue

mun said...

sharena:beli kat tesco..hurmm tak ingt lee bape harganya..
hurm memangle excited tak penanh mandi pool

mun said...

mamaelly:hurm elly tunggu isya dah sihat.baru leee mandi...

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...