BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, April 12, 2011

:usaha yang tidak membuahkan hasil:

tanggal 1 april 2011 bersamaan hari jumaat
aku dapat satu mesej dari nombor yang tidak aku kenali
bile aku bukak dan baca msg tue baru aku tahu itu adalah
jemputan menghadiri majlis harijadi raina (yang msg nye nurul)


 picture kredit tu nurul


 lepas baca mesej tue aku tersenyum sendiri +____+
sebab aku rasa nak sangat pegi jumpa raina yang comel tue
lepas bincang dengan incik b aku pon teringt mahu membalas
konon-konon nak bagitahu lah kat nurul yang aku confirm dtg
(aku siap google lagi alamat yang nurul bagitu tau)

tup-tup lepas confirm incik b bagitahu yang dier kene keje ahad tue
aku pon apelah lagi...bersedih hati lah kan sebab tak dapat nak pegiii
plan kedua aku nak ajak mak dengan ayah aku pegi sekali...
(aku nak pegi sendiri kete masuk kedai cat)

malam sabtu tue lepas balik dari bagan lalang 
aku bagitau leee kat mak nak ajak dier pegi birthday raina
tahu-tahu mak dengan ayah aku ada hal mahu pegi ke subang
huhuhu..jadi nya usaha aku memang tak membuahkan hasil
hari ahad tue duduk lah aku berdua saja di rumah dengan mirza

*minta maaf banyak-banyak pada nurul sebab mun sekeluarga xdapat hadir

6 comments:

nanonano said...

hehe na pas kat nurul no mun :p
alahai xde can lg mun nk jumpe blogger lain ekk
xpe next time klu na turun lg sane
kene make sure mun kene turun gak
hehehe nk sgt jumpe mun ngn mirza :)

NURUL JAMIAN said...

hehe tu lah masa dah abis majlis tu fikir2 sapa yg tak pergi part raina ni sekali ingat2 balik mun salah sorang yg datang. sedih nak sgt jumpa mun n mirza tau

Dayu said...

kalau tak dpt jumpa mirza ngan mun
tapi alhamdullilah
dpt jumpa wardah ngan sharena buat pertama kalinya
ngan mun rezeki di genting mungkin (:

mun said...

nanonano:owh yeke...tuelah kan mun bg no.fon kat na jek..hehehe...insyaallah..moga ada rezeki kita untuk berjumpa

mun said...

nurul:alaaa nurul sori tao...sedih betul tak dpt pegi..huhuhh

mun said...

dayu:alamak rugi gile tak dtg kalau tak leh jumpa dayu n cha..huhuhuh...

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...