BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, April 8, 2011

:manusia akhir zaman:

yup manusia akhir zaman
nampak sangat dunia nak kiamat kan
masyaallah..nauzubillah....
bertaubatlah kamu semua sebelum terlambat

eh eh ape kes nie mun..???ce cite..ce cite...
ala nie haa cite pasal miss malaysian pahang 2010
tengok tajuk confirm korang semua duk bayangkan
pompuan lawo-lawo..seksi seksi kan..


tapi kalau korang tengok video nie nanti
mesti korang akan terkejut..
sebabnya peserta pertandingan nie bukannya pompuan
tapiii lelaki...LELAKI okeh ( maknyah..aka pondan)
n then event nie bukannya di buat di thailand or indonesia
tapi di malaysia sendiri iaitu di Pahang Darul Makmur...

aku malas nak letak video tue di blog aku so
kalau korang rasa macam berminat 
nak tengok bolehlah jengah link di bawah
yatiechomeyl

beautifulnara



4 comments:

sharEna said...

yg xtahan tue noraniza idris yg bertudung pn buat persembahan time event tue. ntah hape2...

afni+hafiz=dani said...

ish ish da dekat da kita ni dgn kiamat. macam2 hal

mun said...

sharena:hurm itu la pasal.....sabar jelah

mun said...

afni:hurm...tanda2 awal nk kiamat kan

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...