BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, April 8, 2011

:maharaja lawak.. antara tersurat dan tersirat:

salam uolls semua +_____+
malam nie kan ada rancangan maharaja lawak tau
hah pada yang berminat jangan lupa tengok
di astro channel prima dan warna
tapiii kan untuk minggu depan dan seterusnya
sapa yang takde channel warna kene lah melanggan
sebab maharaja lawak hanya akan di tayangkan di channel warna


hurmm pandai kan astro nie...pandai buat bisnes...
diorang dah sah-sah tahu ramai yang suka tengok rancangan tue
so diorang buatlah strategi ini untuk meningkatkan bisnes diorang
aku konfirm ramai yang melanggan channel warna tue
hanya semata-mata nak tengok maharaja lawak
so yang tersurat nya tentang maharaja lawak nie
sudah tentulah diorang nak cari pelawak yang best of the best 
dan tersirat pulak ini adalah cara diorang untuk meningkatkan bisnes diorang 

*aku memang tak pandai nak elobarate panjang-panjang...

5 comments:

NURUL JAMIAN said...

pandainya astro nak biz

NURUL JAMIAN said...

pandainya astro nak biz

mamaelly said...

hihi mun...sama la ngan hubby elly...dah langgan dah pun astro warna..semata2 nak tgk maharaja lawak..dia kata nanti dah abih terminate balik..sabar je la..lantak la..dia yg bayar.hihih

chempaka said...

hakhak..okla tu....paham!

pandai astro nih!

yatie chomeyl said...

mun, sila share entry blog I tu, permission granted :)

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...