BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, April 28, 2011

:vincent shoes:

hye semua...2 hari tak update blog tau
terasa rindu sangat nak update n baca cite terbaru korang semua
tapi yelahkan kita hanya merancang ALLAH yang menentukan

ok lah arinie mau cite sikit tentang kempunan
bukan kempunan sebab tak dapat makan ke ape
tapi kempunan sebab tak dapat nak beli sesuatu

al kisahnya macam nie...
sebenarnya aku sudah aim nak beli kasut vincet untuk mirza tau
bukan sepasang tapiiii aku nak beli 2 pasang...
(sepasang rm25...kalau beli 2 pasang baru rm40)




sampai jek kat FOS..punyalah gigih aku dengan incik b
carik design yang cantik2..yang agak2 sesuailah dengan mirza
tapiii aku hampa sebab dpt sepasang jek yang ada saiz mirza

pastu laki aku pon bertanya lah pada salesman kat situ
kot-kot diorang ada simpan stock kasut tue
tapiii sekali lagii aku hampa sebab nan ado saiz mirza

takpe..takpe..tak dapat 2 pasang sepasang pon jadilah
sebelum nak pegi bayar tue aku tanyalah kat salesman tue
boleh cuba tak dik kasut nie..takut nanti tak muat pulak

dia cakap boleh je...(terus dia bukakan kotak tue)
aku cubalah kat kaki mirza, masa tengah cuba nie
mulut mirza duk cakap "cantikkkk..cantik....."

dan aku sekali lagi hampa sebab kasut yang sepasang tue
hanyalah muat-muat jek dengan mirza
(rugilah weyh beli kasut anak muat2..xboleh pakai lama)

last-last tak dapat lah beli kasut vincent tue untuk mirza...
anak tak kempunan..mak nye pulak kempunan nak tengok 
anak pakai kasut vincent.....huhuhuh +____________+

*mirza pakai saiz 22cm

5 comments:

nanonano said...

smartnye weh
sni xde fos tuk baju budak2
fos tuk baju org2 tua jek
tsk :(
nak jugakkkkk, klu ade tlg belikan tuk na bley mun???

antalya said...

mun pegi FOS kt mana?? actually sy pon teringinnn sesangat nk belikan kasut vincent utk my doter.tp xtau nk terjah soping complex mana.

mun said...

nanonano:ada jee na..mika pakai saiz apa????

mun said...

antalya:mun pegi kat giant nilai...kalau kasut girl lagi comel2 tau yun..banyak choice..

NURUL JAMIAN said...

smart nyaaaaaaaaaaaa kaler pink ada ye

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...