BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, July 14, 2010

:officially malam berinai:

sekarang nie saya jadi "pencuri"..hahahaaaa...
eh...tak..taklah bukan pencuri yang tue...
tue berdosa namanya...tapi saya menjadi pencuri masa...
curi-curi masa untuk buat entry pasal kawen nie...
kalau nak tunggu time free memang tak update lah jawabnyeee...

almaklumlah kan sejak-sejak berkeluarga dan ader anak nie...
hurmmm..so arinie cite ape eik???
yup cite pasal majlis nikah dah sudah....
so cite berinai la pulak

jom becerita sambil layan picture
...............

-dah siap tinggal pakai lipstick jer-

-senyum jer bile dah selamat jadi bini orang-

-giliran incik b pulak-
-saya tukang jadik pemerhati-

-jom turun..majlis dah nak mula-

-majlis dimulakan oleh abah-
-dan seterusnyaaa...-

-selesai jer majlis...para tetamu menjamu selera...termasuklah kami juga...-
-cepat-cepat makan coz nak bergambar lagi di pelamin dan bilik-


- kekok nak bergambar tapi layankan aje-

-sesi bergambar secara single-

- nak jugak bergambar dengan hantaran tue-

-perlukah macam nie-

-dan begini-
.............................
sudah-sudahlah ye...tak larat nak upload gambar banyak-banyak...
thanks sebab sudi membaca...

4 comments:

Mademoiselle Ctiey said...

Waaa... ct suka gambar yang yg 1st tue.. comelnyer mata mun masa tu mcm anak patung la... hehehe.. Yeay.. dh siap make up... comelnyer... haa... pengantin lelaki pun nak make up jgk... letak bedak tu elok2 ye bang... kasi sama cantik n sama sepadan... akhirnya siap juga raja sehari ni... mun... sangat seksi kaki mun masa bergambar atas pelamin tue.. siap terjongket heels tue.. hehe.. Banyaknyer hantaran... suke tgk hiasan bunga kt hantaran tue.. cantik.. Akhir skali mata mun nampak menggoda masa tutup hidung n mulut tue.. macam penari padang pasir plak... jeng jeng jeng.... hehehe.. anyway... mun nampak cantik masa mlm berinai...

Ruzanna said...

ml2 muka mun serius. lm2 tsenyum2 tsipu2 hehe sk tgk mata mun. make up mata lw. kt tgk amir time ni cm krs je compare skng. ke kt yg rabun hmmm mcm2 style posing. dkt katl la, tsipu2 la, tutup muka la

mun said...

ctiey:thanks ct

mun said...

ruzanna:serius ke nadia???tak leh senyum tgh buh lipstick

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...