BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Saturday, July 24, 2010

:meeto:

fuh..akhirnya tido jugak anak bujang mama nie..
hampir 2 jam duk melayan dier main....
ngntuk-ngntuk pown still ader hati lagi nak main
tue...
jap merengek...jap tersengih..jap tergelak..jap nak meniarap
bagai la...
mirza..mirza...mcm tahu-tahu jer mama na
k online...
last-last dier surrender jugak....tepuk-tepuk..dodoikan dier....
akhirnya lena dibuai mimpi...
eh??baby tido mimpi ke eik???
ahh..papelah....yang penting mirza tido lena...
nak tahu dier tido lena senang jer..kalau dah kuarkan puting
dari mulut tue..
maknanya dier dah tido lena lah tue..
tak perlu nak sumbat-sumbat lagi puting tue..tak nak dah dier...

-tido siap depa tangan lagi tue...-

owh hampir lupa pulak nak cite satu benda nie...aritu masa jenjalan ngn incik b...
ternampak ler satu benda nie...benda nye besa sahaja..
tapi bile diprinted dengan sesuatu yg comel...maka com
ellah dier..
ala...senang cite tengok jer pi
cture kat bawah tue...

-meeto-

-ada 2 compartments-

-tangkai zip berbentuk lurve-

comel tak bekas nie....
saya tak tahu orang pggl ape
bekas nie...
tapi yang saya tahu selalunya bekas nie
org letak handphone n duit..
tapi saya pulak le
tak makeup...
boleh ker camtu????

*biler letak makeup dlm bekas nie..saya jadi tersuka pulak nak bermakeup...
*sungguh tak boleh di terima akal...


7 comments:

Ruzanna said...

tgk mirza tdo. sk wat tgn cmtu. nmpk sgt dia tdo lena n slesa. grm dgn mirza huh hehe kl dh pompuan pantang tgk bnd comel2. mst nk bl. tp bl pun tuk digunakn. bkn tuk mbazir. tp mmg comel. mn la mun bl. cukup tuk smpn brg basic makeup. pasni xde alasan la mun untk tak b'makeup. kt rs ct pun ptt dpt kn bnd ni gk. hehe kl kaler pink mst korg lg sk.

mun said...

ruzanna:geram eik??/kawenla cpt2 nadia..hehee..haah...mun mmg pntg nmpk benda comel2 nie....kalau dah ader pown nak beli jugak..br puas ht...yups..mun pown rasa ct ptt dptkan satu beg nie....kalau ader kaleer pink dah lm mun rembat tau...

zurazari said...

comey nyer baby... singgah sini sambil follow awak... jemput dtg umah n follow yer...=)

mun said...

zurazuri:tengkiu....

Mademoiselle Ctiey said...

Oh nadia.. terima kasih atas cadangan tue.. skang nie ct masih lagi mencari bekas make up yang mudah dibawa n comel n beg kain smayang yang cute.. tapi lum jumpa lg.. its okay.. bestnyer tgk baby uwais tdo.. tenang n selesa.. betul gak ckp mun.. baby mimpi ke tak ek.. kalo mimpi.. diaorg biasanya mimpi ape ek.. kene wat research nie.. hehe.. comel bekas letak make up mun nie.. simple n easy to carry.. ct suka arnab yang pakai baju merah tue.. macam tgh tdo jek.. hehe..

Mademoiselle Ctiey said...

oh.. mun pun cadangkan benda yang sama jgk ek.. okay2.. tapi sila cadangkan ktne ct leh beli beg2 comel nie.. coz ct takde idea nak beli ktne.. hehe..

mun said...

ctiey:comel ker???nanti mun bgth ct kt mn beli eik...

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...