BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, July 19, 2010

:S for......:


hari yang memenatkan...penuh dengan aktiviti-aktiviti...
pagi sabtu,sementara incik b dan uwais mirza tido lagi
saya awal-awal lagi dah bangun....
sidai baju-baju yang dah dibasuh malam tadi di jemuran...
kemudian ke dapur buat sarapan....
dan sarapan seorang diri..coz perut sudah berbunyi...
selesai sarapan....naik ke bilik..tengok dua lelaki kesayangan saya sudah bangun
dan saya terus ambil mirza...mandikan dia...
bagi susu dan mirza tido semula...
saya????menyambung membuat kerja-kerja rumah
mengemas bilik....bilik nie tiap-tiap minggu kene kemas...
kemas tiap-tiap minggu pown berhabuk bagai jugak...
angkat segala comforter,tilam mirza jemur...
tukarkan set cadar mirza..dengan sarung bantal sekali..
pastu basuh segala cadar+comforter+towel dan sebagainya lah....
sementara tunggu trip basuhan nie selesai...
saya mandi....bersihkan diri...
selesai mandi...basuhan sudah selesai terus angkat dan jemur...
dan bla....bla..blaaaaaa.... (banyak okeh so malas nak tulis secara detail)
petang keluar pergi ke rumah ustaz..berbincg mengenai majlis akikah mirza...
malam...just stay dirumah..melipat baju mengemaskan wardrobe...
esoknye hari ahad...balik kg.Subang....lepak-lepak...lepas makan tengahari
terus pergi ke Bukit Rahman Putra rumah makcik...
lepak-lepak kt rumah makcik...lepas makan malam...
bertolak balik ke Sepang...
owh..memang memenatkan dan hari nie terasa malas mahu pergi kerja

tapi gagahkan juga pergi coz malas nak cuti

*ekceli S for Saturday and Sunday

*nasib incik b banyak menolong jugak.kalau tak mau pengsan sensorang...



4 comments:

Ruzanna said...

wow mun byknye kj. pas 1 1 kene wat kj. g sn sini. nsb le de assistant hehe S for saturday n sunday??? kt rs kl istilah mun S for SLEEPING hehe xpun SHOPPING haha...

mun said...

ruzanna:hurm..tiap2 minggu pown bnyk nadia...eh boleh kalau nak S for shopping tapi tunggu hujung bulanla..hahaa..time gaji masuk...br best shopping...

Mademoiselle Ctiey said...

Rajinnya mama mun nie... penat ct membaca kerja2 yang perlu dilakukan... kalo ct mmg dah pengsan dah... hehe... kene kemas2 rumah lagi.. basuh2 baju lg.. jaga uwais lg.. jaga suami lg... adeh... penat tue.. tambahan pulak lepas ni mun kene settlekan majlis akikah utk baby uwais tersayang.. lagi la bertambah to do list mun nie.. ape2 pun ct tau mun akan sentiasa busy coz mun ni mmg suke mengemas n rajin menghias.. tak macam ct... hehehe... Lorrr... S is for saturday n sunday ke... ingatkan S for Siti... hehehe..

mun said...

ctiey:rajin ker ct???ekceli tue semua tanggungjwb lah ct...

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...