BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, July 2, 2010

:anak pengikat kasih sayang kami berdua:

nie bukan tentang pertambahan ahli keluarga...
tapi tentang seorang lelaki...yang dipanggil suami dan juga papa...
betullah kata orang...anak pengikat kasih sayang antara suami isteri..
kenapa saya kata camtu..kerana bila dah kawen lelaki nie mahukan zuriat...
sebab dier berkahwin pown kerana untuk memanjangkan zuriat dier...
so..bile dah dapat zuriatnye...anak yang berbinkan @berbintikan nama dier maka lengkaplah sudah hidup seorang lelaki....ada keluarga,isteri dan anak...
begitulah juga dengan incik amir....
tengok sajalah gambar-gambar nie...tak tahu nak describe camner

-owh anak papa yee....-
yeap...nama saya Muhammad Uwais Mirza B.Mohd Iftiah

-sedap jer baring atas papa...sambil minum susu-

-mainan kesukaan mirza...(setakat nielah)-
bile dah ader anak sanggup gantung toys dalam kete...kalau dulu takmo,malu kata nye...

-papa mithali yang sanggup berenti kat perhentian nak bagi mirza minum susu-
-suka bermain dengan mirza di waktu lapang,padahal penat drive dari KL ke Tganu-

*indahkan hidup inie

6 comments:

Ctiey said...

Mirza sangat manja bila minum susu ngan papa dier ek... sampai terkangkang kaki mirza... hehe.. eh.. suami mun siap tunjuk peace lg masa kasi minum susu... alhamdulillah.. semoga menjadi ayah mithali...

Ruzanna said...

kt cm xcy la dlm kete de gntg mainan. laki bkn xsk ke gntg bnda2 cmtu. kl pompuan sk gntg sn sini. xnk bg kete nmpk kosong. nk gk hiasan sket. kt rs lwk la tgk amir bg susu kat mirza. sempat g dia wat peace pastu mirza cm rela je mnm susu. tgk tgn dia tbiar cmtu je. ke mmg baby cmtu hehe tp mmg btl kn. bl dh de baby lagi erat hbgn mun, amir n mirza. sronok btl amir timang mirza. mirza lg la nmpk sronok. tngaga mulut dia hehe

nurul aziyana said...

org kata lelaki kalo ade anak..baru anamnya lelaki..hehehhe...tp bagus la tu..jadi lebih bertanggungjawab

mun said...

ctiey:hurm..memang manja pown..hahaa....besalah kan anak papa...

mun said...

ruzanna:hurm..tahu takpe....kalau tak mmg taknak nyer dier gantung mainan tue...huhuuhu...nadia..baby mmg cmtue...rasa heaven jer biler minum susu...yup...terngaga..nak gelak tapi tak keluar suara...

mun said...

nurul aziyana:haah..btol tue yana....

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...