BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, July 27, 2010

:jom pergi beramai-ramai:

kepada ibu-ibu...bapa-bapa...
atau pun bakal ibu dan bapa..
jom kite pergi beramai-ramai ke myBBstore mega sale nie...
owh..bile dpt newsletter dr diorg nie..
dan tengok harga selepas potongan memang ber
baloi...
bukan memang tapi berbaloi-baloi okeh...
tak tipunye
kalau tak percaya..tengoklah picture kt bawah nie...


dan ini lagi....

dan banyak lagi tau

kalau mahu tengok barang ape lagi yang sale...
sila jangan malu dan segan untuk klik disini myBBstore


*nak pergi jugak untuk mendapatkan car seat mirza

4 comments:

Mademoiselle Ctiey said...

wah... nk ikut nk ikut... hehe..

mun said...

ctiey:jom ct...

Ruzanna said...

uik ct pun nk shop brg baby ke hehe mun, suruh ct blnja mirza hehe

mun said...

ruzanna:haa...klu ct ikut..confirm ct kene blanja mirza

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...