BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, July 15, 2010

:masa itu emas...emas itu berharga:

hurm..sedey ok..coz arinie tak dapat nak curi-curi masa wat blog...
selalunya pagi-pagi lagi dah update blog..
tapi arinie lewat sedikit...kul 12 tghari baru nak update...
sibuk camner pown nak jugak update..
eh...mun sibuk???
yup...sibuk wat keje yang nak di hantar esok....


tengoklah...meja kerja saya tue..bersepah-sepah...
memang struggle ok...dari pukul 8.45pg td duk buat
dan akhirnya siap jugak pada pukul 12 tghari td...
dan petang nie mahu buat sedikit discussion bersama team member saya

* keje nie nak di presentationkan pada seseorang...
dan kami diberikan team member...
team member saya adalah zura...


6 comments:

Mademoiselle Ctiey said...

hehe.. ct pun kene wat presentation jgk.. kene team dgn jejaka bernama ibrahim.. dier sgt rajin n baik.. segan ct.. huhu...

Ruzanna said...

aik apsal la tb2 kene present lak. korg ni bsaing ek ke isi ms lpg. sok nk kene present kn. all da best

[z][u][r][a] said...

sian mun berteam memberkan zura yg ala2 santai rilek2 mcm xde benda berlaku...saba ye mun..kite layan kan je...

mun said...

ctiey:takpelah ct..ct ader irg kuat...so tak phm pepe leh tnye jer..

mun said...

zura:yes zura kite layankan ajer...

mun said...

ruzanna;hurm..biasalah tue nadia...diorg nie tak leh tgk kami senang skit...

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...