BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, July 12, 2010

:menyelongkar:


pagi-pagi lagi dah buat mood aku down...
sape yang tak marah,cakap kat aku sekarang...
kalau ko datang kerja..lepas tue ko tengok tempat ko bersepah...
fail-fail yang disusun rapi dah tak rapi seperti biasa...
pc ko dah henget benget pastue dengan tak off nye...
kalau dah pakai reti-retilah off..
korang nie buat ape kat tempat aku hah...????
aku cuti 2 hari...korang datang sesuka hati on pc aku....geledah tempat aku...
korang cari ape???...cakap kat aku..cari ape sebenarnya...????
korang nie memang tak tahu adap lah..
lain kali barang orang jangan di sentuh...
mau jer aku kerat tangan orang tue..
wutaaaaaaaaaaaaaaa????


*aku tak sempat nak snap gambar meja aku td...gerammmm sangat ok.
* ekceli kejadian nie dah 3 kali terjadi tau...saya masih lagi bersabar...tapi hari nie..memang tak boleh nak bersabar dah..


11 comments:

nanonano said...

erkk?? sape yg brani bt onar tu??

mun said...

nanonano:mun tak tahu sape..kalau mun tahu..memang habislah dier...

Mademoiselle Ctiey said...

sape pulak yang gatal tangan geledah tempat ko tu mun... ishhh nak kene dioarg nie.. karate skit mun... eh eh.. ct sepatutnya menyabarkan mun... sabo mun... lenkali kite letak cctv kt situ.. tgk siapa yang berani menceroboh tempat mun tue... sabo2.. meh kite pi minum tea jap..

mun said...

ctiey:kesabaran mun ader tahap tau ct....

ryn said...

dear,, kasik password itu PC like me..
nak guna call me private, bukan nak kedekut tp tu hak kiter

mun said...

ryn:actually mmg nak letak tau tpkan asik lupa jer....lepas nie mmg kene letak lah..hehehe....

Mademoiselle Ctiey said...

takpe mun... ct faham.. kalo pape datang kt ct tau.. ct ada je kt sini.. hehe..

mun said...

ctiey:yeke...tengkiu ct

Mademoiselle Ctiey said...

welcome mun... ;)

Ruzanna said...

wah mun mmg pns mbara ni. btl2 luahan rs mrh arrrggghhhh... tp grm gk. dhle pg isnin. tgk2 meja cmtu. sp2 pun bengang. pepun mun rilex... sbr...mmg sbr de thp nye tp de cara nk atasi hal ni berulg lg. mun wat le pe mun sk pasni. nk lock pc ke smpn file ke monitor ke smpn plug ke tp kn lg best dpt sound org yg wat tu hehe tp xtau kn sp yg wat. tgk kat cctv la tp cm lbh2 la plak. cm de hlg brg bharga je hehe pe kata wat pearangkap pun k gk hehe almk cm dh mengarut je kt ni hehe...pepun jgn smpn dlm ht tau ;)

mun said...

ruzanna:memang tak simpan pown nadia..mls nak pk dah tau....

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...