BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, July 27, 2010

:hello..hello...kitty:

sejak bc blog kak ju...
saya jadi teruja pulak dengan Hello Kitty...
sebelum nie buat-buat tak namapak je bile terpandang item yang bercirikan hello kitty
sebab ape eik???entahle...maybe masa tue rasa mcm..owh..hello kitty..
hanyalah sebuah patung...

tapi sebenarnya tidak...
contohnya di Taiwan....boleh pulak eik diorg nie terpikir nak wat hotel yang bercirikan hello kitty...
memang teruja..rasa mcm nak pergi ke sana dan tengok dengan sendirinya..

Hello Kitty Townhouse Hotel, Hsinchu, Taiwan

living room

bedroom

wah..sungguh cantik...teruja sangat-sangat.....

*pic kredit to hellokitty gift
*incik b saya mau deco rumah mcm nie leh tak
*haha..confirm incik b tak bagi...
*atau pun dier akan ckp..boleh...white its ok..but not pink la syg


5 comments:

Ruzanna said...

wah umh hello kitty. comel la..kt sk even sbnrnye kt xsk pink tp pink dia light so kt leh acept. deco pun lawa. ok la totally. xsgka wujud gk hotel hello kitty ni ek org taiwan sk bnd2 kiut. aik mun, nk umh cmni ek tau2 je amir kn jwb cmtu haha

mun said...

ruzanna:comelkan nadia....haaa...laki kan anti-pink...wahahahaa...

Mademoiselle Ctiey said...

comel hotel hello kitty ni... tapi ct penah tgk kt tv.. ada lg satu hotel yang provide hotel room utk kanak2.. hotel tu mmg penuh dgn barang hello kitty.. n almost semua benda dalam bilik tu diprint dgn hello kitty.. sangat2la comel... wah.. bestnyer kalo dapat pergi sana kan.. hehe..

Mademoiselle Ctiey said...

ct rasa hotel hello kitty ni bercirikan adult macam kite nie yg suka hello kitty n kaler pink... hehe...

mun said...

ctiey:jom ct kite p sana...

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...