BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Saturday, March 6, 2010

:hoyehhh,akhirnye dapat jugak:

semalam lepas keje,hubby ajak g shah alam..
katanye nak cari laptop baru...
actually saya dah pun
punya satu laptop...
tapi hubby kata nak cari yang kecik skit,style notebook...
ok..sy ik
utkan je...
misi pencarian lapt
op adalah sangat rumit (takde la rumit sangat pown..kekeke)
sebabnye...taste saya n
gan hubby sangatla berbeza
bukan berbeza ape sangat
pown just dari segi warna jer...
hubby suka kan lap
top berwarna putih...
katanye putih
nmpk menarik...
macam gambar kat bawah nie.



memangla cantik kan,tapi saya kurang ber
minatla warna2 putih nie..cepat kotor...
dan juga seperti inieee.....



setelah berpusing2 sambil survey2 kedai ma
na yang ok...dan jenis mana yang menjadi pilihan
makanye keputusan akhi
r berpihak kepada saya
nah... ini la laptop baru saya


hoyehhh...



akhirnye kamu menjadi milik saya jua
sorryla ye incik hubby,laptop pilihan kamu tue kurang menarik perhatian saya..
hahaaaaaa..(masih gelak jahat,padahal hubby yang mengeluarkan duitnye)
ehh...cite nie tak abis disitu....ader l
agi tau...
hubby jugak telah dengan baik hatin
ye telah beli broadband untuk saya..

katanye senanglah saya nak surf tenet kat umah nanti
tetambah time pantang...
(hahaaa...orang lain dah berkurun guna broadband,tapi saya baru nak guna)

-picture ihsan dr google,malas nak tangkap gambo-

2 comments:

Ctiey said...

Tahniah mama mun! Akhirnya dapat jupa memiliki mini notebook impian... Warna merah pulak tu.. hehe.. Lepas ni bole la bawak pi ofis.. Leh testing broadband baru ngan mini notebook baru...

mun said...

ctiey:urm...kalau tak terberanak lagii..lehle mun bawa ke opis...leh kite jadi jiran lps nie

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...