BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, March 19, 2010

:now saya sangat neves:


haaa....lagi 3 minggu okeh...untuk sampai ke 40 minggu
tapi ramai yang bagitahu saya kalau dah masuk 37 minggu bile-bile dah boleh beranak...
budak-budak kat opis nie pown dah mula tertanya-tanya..
"eh,mun bile nak beranak nie..hadiah kitaorang dah siap beli"
"eh,ader lagi mun arinie..ingat dah beranak"
"mun..bile due nya"
wahh..macam-macam soklan yang keluar....
sabarlah..baby saya takmo keluar lagi...
agaknye dier seronok sangat duduk dalam perot nie..
ke malu nak kuar..heheheh....
entahlah kawan-kawan....
kalau di tanya apa perasaan saya sekarang nie....
urm...i seram tau....u oulls jangan ler tanya macam-macam...
berbagai rasa yang i rasa sekarang nie...
cuak...nervous...scary...
semua cukup lengkap...
papepown..saya nak mohon maaf pada semua...
kalau-kalau ader yang terguris hati dengan saya...
maafkanlah saya....
doakanlah yang terbaik untuk saya dan baby...
harap..semuanya selamat...

10 comments:

yaya+frdz+auf said...

saye dulu bersalin masa 38weeks... pecah ketuban kat opis plak tu...hehehehe...banjirrr.... ape pon hopefully u have a save deliver. mohon permudahkan segalanya....

p/s: scan baby g ke b?

Ctiey said...

Hi mama mun... Ct doakan mun dapat bersalin dengan tenang dan secara normal dan dapat baby yang comel.. Mun jgn risau, kitaorg ada.. kalo rasa2 mcm ada yang tak kena tu panggil la kitaorg.. terus ct lari pi kt mun.. dun worry ye.. insyaallah everything is gonna be okay..

mun said...

yaya:owh..yeke..tengkiu..harap2 semuanya ok..
ctiey:tengkiu ct....mun pown harap camtue jugak..nasibla ader opismate yang bgs cm ct nie...

tentang dhila... said...

hye mun..bru bc ur blog form my sis blog nurul. sy doakan kamu selamat melahirkan. doakan sy cpt preggy juga ye..semoga baby kamu sihat dan selamat juga cumell ya..

chempaka said...

kena bersedia jer sekrg nih...anytime! mcm time bomb tau..hehe! Dulu saya tepat pada tarikh yang dijangka...

mun said...

dhila:hye dhila...tima kasih....insyaALLAH kamu akan diberikan rezeki jugak...
chempaka:yeke...tula...hohoho..takut2

nurul aziyana said...

wah dh nk dekat ni..kene sedia mental dan fizikal..smga selamat semuanya dan dipermudahkan

mun said...

yana:yup...semakin dekat semakin terasa nak lepaskan semuanya..tak sabar dah rasanye..tapi dalam masa yang sama..takuttt...

ღnFashyaღ said...

selamat bersalin ye....mun dah 37minggu of coz la nebeskan...fashya yang 34minggu ni pun nebes jugak..harap2 bby keluar bile ibu die dah cuti n dah dok dgn hubby nti....harap sangat...waaaaaaaa...

rilex je k... :)

mun said...

fashya:thanks ye....memang neves..mun pown slalu pesan kat baby...kuar time mun n hubby cuti..hehehhehe

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...