BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, March 5, 2010

:checkup yang tak dirancang:


selasa baru2 nie,bangun jer pagi,saya terasa cam sakit sgt kat bahagian bawah perut..
sakitnye sampai susah nak bangun dan bergerak...
pastu terdetik dalam hati,mcm nie ker sakit nak beranak...
aiii..takkan la dah nak terberanak...baru 35 minggu..
kebetulan hubby cuti pula
k aritu,trus jer ajak hubby p clinic
kul 8.30pg dah terpacak dalam clinic tue..
patient xdela ramai sangat...
tp nak menunggu turn nama di
panggil tue punyalah lama
sampai lenguh pinggang
2 nie duduk menunggu
at last,nama saya dipanggil jugak
hubby pown iku
t msuk sama..
lepas di check oleh doc,sy mintak untuk scan baby..
masa scan dah nmpk my baby dah ckup sifat..beratnye pown dah 2.5kg...
doc ckp my baby sht....dan awk tak perlu risau pape..
just jaga kesihatan diri dan baby
dan tak lupa persiapkan diri dari segi mental n fizikal..
hubby pown mcm teruja jer tengok baby...
hepy jer dier...
syukur alhamdullilah...





3 comments:

Ctiey said...

Mun, kuatkan semangat and be happy always.. insyaallah bila sampai masanya baby mun yg comel tu akan keluar n jupa mama mun yg comel... Ct n kawan2 doakan mun akan beranak dengan tenang dan gembira.. Gudluck mun!

rmun said...

seram tau bile pk nak beranak nie..dah le 1st..xder xperience...neves..neves...

Ruzanna said...

amboi...kecohnye wat blog :p.

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...