BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, March 22, 2010

:kene tag:

owhh..tidak..dalam kemalasan arinie..saya di tag oleh mamaelly
maka....kenela merajinkan diri..hahaha


[#1] Siapakah diri anda di rumah?
seorang anak ...coz i masih lagi stay dengan mak i
seorang isteri......yang suka wat keje umah pada hjg minggu jer...hahaa
seorang yang suka terperap dalam bilik jer...layan tenet n tv
seorang yang kuat tido kalau kat umah..haha....senang cite pemalas

[#2] Siapakah diri anda disamping rakan?
wah..susah jugak nie..maybe kalau sape2 yang berkawan dengan saya..tentulah
dah paham yang saya nie jenis "mood swing"


[#3] 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai
-mahu rumah besar
-mahu kete besar
-mahu wang besar
-mahu pegi melancong bersama kluarga
-mahu selesaikan hutang PTPTN secepat yg mungkin
hahaha...



[#4] Siapakah nama pasangan anda?
Iftiah atau lebih dikenali sebagai Amir...
tak tahu nape nickname tue berbeza dari nama sebenar dier


[#5] Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda
-caring....terutamanya ketika saya peknen...
-rajin....suka wat keje2 rumah tanpa di suruh
-bertanggungjwb...
-tak cerewet....
-tak suka memerintah....


[#6] Bila tarikh anda couple?
tak ingat sangat tarikh tue yang sebenar...coz tahu2 dah couple jer
just ingat tarikh kawin jer...06.06.2009
sorry ye..


[#7] Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
pahit tue nan ado la lagi..harap-harapnye takkan adelah..


[#8] Lagu tema cinta anda?
adeh...lagu tema....takde la...


[#9] Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?
takde laaa...dier begitu sempurna...


[#10] Tag 10 rakan ada yang lain

saya nak tag sorang jer boleh....
-ctiey-

6 comments:

Ctiey said...

eh.. saya pun kuat tdo.. hehe..

mun said...

hahahaa....sama la kite..nak tido puas2..nanti ader anak dah xleh nak tido nyenyak...

Ruzanna said...

dlm byk2 org, ct jd plhn mun haha mcm nk kena kn ct je. nk dgr luahan ht ct ek tp mlgnye ct dpt mjwb 3 je soaln. soaln2 lain bl nk jwb? hmmm ckp psl tdo, kt pun sk tdo gk. bl dpt tdo lm2 rs nikmatnye....

mun said...

ruzanna:hahaa..memang pown..sebabnyer mun suka tengok ct mengelabah bile kene tag..hehehe..jangan marah yer ct...

Ctiey said...

hehehe korang ni.. tak kasi can ct nak berangan tau... ala2 nak berangan atau ngantuk skit mesti korang nak kaco ye.. hehehe.. sabola ye nadia.. sampai masa ct akan jawabla soalan tu.. ;)

mun said...

ctiey:ct jgn marah ye.....

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...