BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, March 5, 2010

:mau pendapat kamu:

disebabkan blog nie tercipta lepas saya kawen.....
so tak sempat ler saya nak post cite2 kawen saya....
kalaula sekarang say
a post jugak cite2 kawen tue...
aci tak...??????
agak2 uolls semua bosan tak...???
sebabnye saya nak cite bend
a yang dah lepas...
please....please...
saya mau pendapat kamu semua....


tengkiu....

5 comments:

Dayu said...

alah..apa nak tnya2 dulu
ikut suka kamu lah, ni tmpt kamu..umah kamu..suka ati lah nak buat cmne pun..

Aishah Rahim said...

tak salah kalau nak cerita. ini kan blog peribadi kamu. hehehehe. banyak benda boleh cerita kat blog. such as macam mana kamu kenal husband and so so so many things lagi. :)

rmun said...

to dayu:btul jugak kate kamu tue dayu....
to aishah:yeke...bolehla nanti saya mula bercerita tentang hal tue eik....

Ctiey said...

My dearest cute preggy friend.. When u open this blog... Just remember that u open it bcoz of urself,ur happiness, sadness or ur thought and u want to share it with all of the reader .. Just be urself.. Citela ape2 cite tak kire cite tu 5thn yg lepas ke.. akan datang ke.. Just enjoy sharing ur moments...

P/S: Mun, bila nak letak pics barang2 baby... tak sabo nak tgk nie.. hehehe.. :p

P/S: Citela pasal cite2 kawin tu.. ct nak baca nie.. hehehe..

mun said...

to ctiey:sabar yer nanti mun free2 mun letak ler brg2 baby...psl kawen pown bnyk yang nak dicitekan

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...