BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, March 17, 2010

:pleaseeee....:


bile tengok Behind The Scene cite nie kat astro semalam....
lagila teruja mau pegi tengok....
saya suka sangat dengan cite2 dongeng dan fantasi mcam nie...
pastu mulalah berangan Alice tue adelah diri kita...
wahhhh...bestkan,teruja mau tengok...
then,ajak hubby pegi tengok..
tapi dier tak mahu bawa saya,huhuhuhu :(
katanya...
"nanti ayg nak terberanak dalam panggung tue macam mana??"
saya pujuk dan ajak hubby lagi..
katanya..
"ramai orang la ayg...nanti jadi pape jadi dekat ayg..sape susah"
saya masih lagi ajak,siap cakap lagi nanti saya kempunan macammana...
katanya...
"eh ader ke ngidam nak tengok wayang,nanti sudah bersalin kite pegi tengok la"
waaaaa....time tue ader lagi ker cite nie kt panggung....




6 comments:

NURUL said...

teringat time nurul dulu betul2 dah sarat ckp kat sang suami nak tgk wayang sebelum bersalin. alhamdulilah suami agree. time tu tgk citer papadom. dgn perut memboyot selamabar jer redah org ramai. hehehe

Aishah Rahim said...

Hahaha. Pujuk lah lagi Mun.
Kalau tak, terliur baby bila dah keluar nanti.

mamaelly said...

hehehe sama la kita mun..kalau ajak hubby p tengok wayang dia mesti cam serba salah je nak bawak..dia kata takut bising sangat n ada ape2 ngan baby..nasib baik la elly bukan nak sangat2 tengok wayang..kalau tak..ada ngeces si kecik dlm perut nie..hehehe

Ctiey said...

haaa... hehehe.. waaa mun... ct rasa baik mun takyah pi tgk lg... better suh hubby mun beli cd dan mun tgk cd citer tu lepas beranak... sebab dalam filem tu kan pelik2 skit karakter dier... huhuhu.. ala mun.. sabo sikit je lagi... nanti lepas beranak kan mun leh tgk... sabo ye mun...

mun said...

ctiey:yeke..huhuhu..terpaksala menunggu....masih lagi tidak berjaya pujuk hubby..

mun said...

nurul:yeke nurul..bestla nurul dpt pegi tengok..
aishah:masih lagi tidak berjaya memujuk..huhuhu
elly:mun pown bukan jenis yang suka tengok wayang..tapi cite nie mcm best jer..tue yang terasa mau pergi tengok....

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...