BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Saturday, March 6, 2010

:PS Tournament:



bukan saya ye yang gila games
tapi my hubby n kawan2 dier...
punyala addict men game siap ader PS Tournament lagi tue...
so sekarang nie my hubby bz la dengan tournamentnye...
asal balik umah jer practice kat umah...
orang nak menangle katakan...
dulu dulu kala bz ngan bola n futsal..
sekarang dah beralih arah ke game PS plak..
ade jer idea-idea bernas diorang...
skali ngan bapak budak,bakal bapak budak terpengaruh tau
redha jela..jangan dier main pompuan sudah..
hahahaa....
dan semalam lepas membeli laptop,hubby ckp lepas nie dier mau grab sony psp
dan semesti kalernyer PUTIH..
wahahaa...nape kaler putih...cet

*arinie genap usia perkahwinan saya ngn hubby 9 bulan...

4 comments:

Ctiey said...

Tahniah mun coz perkahwinan mun dan suami dah genap 9bulan... Semoga bahagia buat selama-lamanya bersama suami dan bakal anak2 yang tercinta..

mun said...

ctiey:tima kasih.....jap jer dah 9 bulan kan....

Ruzanna said...

wah mun byk nye brg baby.kt xsgka byk tu. bl dh de baby mst g byk kn.dh 9 bln korg kawen ek cukup 10bln kawen, ko pun dpt anak amin....kt pun nk wish cm ct gak.mudah-mudahan di murah kn rezki n bahagia bsm suami n ank ke akhir hayat amin...

mun said...

ruzanna:bnyk..tue pown ader yang mun xsmpt nk tgkp gambar..mcm stroller,katil bb...etc...tengkiu...cepat2le kawen....aminnn

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...