BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, March 11, 2010

:adeh:


di hujung-hujung kehamilan nie..
makin kerap pulak terasa sakit pinggang nye...
dah cuba macam-macam cara nak kurangkan nye..
tapi tak menjadi jugak
baring tak kena..
duduk pon tak kena...
kalau la ader orang yang selalu leh

 gosok-gosok kan belakang saya nie...
confirm nyaman jer rasanye.....
kalau kat umah my hubby ler yang menjadi mangsanya
kadang-kadang sampai saya terlena....
baru la dier lena...
hehehe.....
ngada-ngada kan...
tapi kan orang peknen nie memang manja lebih...
tak sakit pown uolls buat-buat sakit confirm di layan nye..
hahaha...bile lagi mau dilayan bagai puteri



6 comments:

Ctiey said...

hai mama mun... kalo camtue kene beli kerusi ogawa yang urut2 tu la agaknye.. hehee..

mun said...

alaa...dah nk bersalin la ctiey..lgpown kerusi tue elok ke untuk org peknen...huhuhu

nurul aziyana said...

btul2..sy pun gtu..mlm2 hubby gosok baru la nyaman skit

Zia's Mom said...

salam singgah..
tak lame lg lah ye..tahniah..
seronok bila ade baby ni..;D

Ctiey said...

a ah.. betul jgk mun... kang tergolek2 baby dalam perut kena getaran kerusi urut tu.. hehee..

mun said...

nurul aziyana:haahkan nurul..baru leh tido...
zia's mom: hye,tima kasih....tula saya tak sabar2 dah nie...
ctiey:tahu xpe....

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...