BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, March 5, 2010

:set bersalin yang manakah???:

sekarang nie sy bz duk mencari set bersalin yang sesuai untuk digunakan...
ada bnyk jgk jenis set bersalin di pasaran tp tak tahu yang mana lebih elok..
al maklumlah kan nie my 1
st pregnancy
so kt sini sy da shortlist kan kepada 3 jenis yg sy rasa ok la
which is:-
nona roguy
jamu mak
darasendayu tinggi
...
...

..
tp tak decide lagi nak pilih yang mana..
so pada yang dah ader pengalamn tue...leh tak tolong bagi advice sket...
tentang pemilihan set bersalin nie...


7 comments:

Ctiey said...

alamak mun... ct tak de pengalaman la pasal pilih2 set bersalin ni coz tak kawin lg.. hehe.. anyway.. ketiga2 jenis set bersalin yg mun listkan tu jenama yang agak bagus jgk... so.. wish u a happy choosing mood.. hehe..

rmun said...

urm..tengah pening nak beli yang mana satu....huhuhu

Dayu said...

sama la kita awak...
tak tau nak guna yang mana, smpai skrg tak beli2 lagi
nanti kalau dah terberanak..mau suruh laki gi beli, lagi entah pape dia sauk...

Aishah Rahim said...

kebanyakkan kenalan memakai nona roguy. ada jugak yang pakai sendayu 4tinggi. orang dulu-dulu suka pakai yang panaskan badan. eh, banyak pilihan lah kan? hehehe.

rmun said...

to dayu:haah kan dayu..pening jugak kan,kang beli yang mahal xsesuai..rugi plak...heheheh
to aishah:yeke..mun dengar rmai jugak pk nona roguy tue...tp ntahlah aishah mun rase sedikit konpius coz ubt tue ilut bdn kite serasi ke tak...

mrs adam said...

hai mun.salam kenal.dah beli ke set bersalin.saya pakai leesa formula.best.tp terpulanglah,penah bace kat forum set sendayu tgg ubatnye panas takut baby tak tahan

mun said...

mrs adam:hye...salam kenal..blum lagi..tengah berkira-kira nak beli yang mn...

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...