BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, September 12, 2012

:ruang tamu rumah comel aku:

aku malu sebenarnya nak share dengan korang
seperti yang aku cakap sebelum-sebelum nieh
rumah aku bese-bese jeee....deko mengikut budget
kalau ikutkan banyak lagi item rumah yang pending
pending sebab satu takde budget kedua sebab tak jumpa yang berkenan


haritue kan aku dalam dilema +______+
sebab tak tau nak pilih warna langsir kan
nak pilih gold nanti kang sama dengan jiran sevelah
so aku pilih lah kaler coklat ikut warna carpet aku tueee
yang day curtain tue ekceli warna cream 
tapi bile dah pasang xnampak sangat cream nyaaa nampak putih jee
ala tak kisahlah kan janji langsir baru....heheheheee

beli kat mana???of course ler kat nilai 3 kan
beli sebelum pose lagi tau hahaha gigih tak gigih aku 
nasib le aku gigih gak pergi mencarik sebelum pose tau
aku memula ingat senang le nak mencarik kaler coklat tue
pastu bile dah sampai sana hah hambekkkk berpeloh peloh nak mencari
ekceli kaler coklat memang banyakkkkkkk tapi kebanyakan yang 
aku jumpa tue tak berkenan kat hati dan mata tapiii
lastnyaaa dapat jugak yang berkenan, dahtue aku terus rembat ler


sofa memang takde budget ler nak beli baru kan
lagipun sofa yang dok ader tue elok lagiii so kite pakai dulu
cuma aku tukar sarung kusyen kecik tue kaler hijau
pastue cermin tue seme orang tau yang tue cermin ikea
itupun lama dah membelinye masa aku g zoo negara haritue
dekat 3-4 bulan kot baru laki aku nak pasang hahaha

karpet pon aku guna jerp karpet lama tueee
sebab sama macam sofa hahahaa..takde budget hihihi
barang-barang perhiasan takde pun aku beli
sebab satu aku tak tau lagi nak hias macam mane
sebab kedua aku ader mirza...tangan dier kan tak reti duk diam
so aku rasa eloklah rumah aku macam nie sajeeeee

hurm pastukan aku rasa aku nak cari sumthing lah
untuk diletakkan kat dinding area tv tue tapi tak tau nak cari ape
sampai sekarang masih lagi duk berpikir-pikr nak letak ape

lagi satu aku nak cari lampu nak letak kat sudut tepi langsir tue
tapiii kan tak tau nak cari lampu yang macam mana hahaha
berangan itu ini tapi sampai masa nak buat semenya tak kena 
fuh fuh lega dah habis dah satu hutang dengan uolls
baru satu habis..de banyak lagi tak settle tue *pening sekejap*

8 comments:

sharEna said...

bdk2 klu kite dh biasakan dgn brg2 hiasan lama2 deme pon x heran kot..entah la heheh...naurah dia suke buat sepah tp jarang la nk usik yg kaca2 pasu2 tu semua..

setakat nie mmg beli je deco ape pn yg suka..x pernah sbb ada anak kecik nk limitkan apa2 =)

NURUL JAMIAN said...

serius cantik rumah mun. mcm ruma nuul ni ruang kecik terhad nak deco-deco

nanonano said...

lawoo..sejuk mata mandang, :)

mun said...

sharena:bgslah gitu...agaknye anak laki beza kot dengan anak pompuan....

mun said...

nurul:cantik ke nurul???mun rasa bese-bese je...rumah nurul nampak suci...

mun said...

nanonano:hehehe tengkiu

antalya said...

cantik la mun deco.siyes.kalo mun pegi kedai lampu mcm2 pilihan floor lamp ada.maunya rambang mata nk pilih.ehh apa kes tu pegi zoo negara beli lampu ikea.kt zoo ada jual lampu ikea ke? ekekek gurau je

mun said...

antalya:yeke un..hehehe thanks....tuelah rambang mata tue memang lah tapi kenalah sediakan ongkosnye

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...