BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, September 13, 2012

:ruang makan yang simple jerpp:

harinie pulak aku nak cite pasal ruang makan


 nie ruang makan aku yang simpleee
takde pape yang menarik pon kan hahahaa
 meja makan tue aku beli lama dah.... rasanya


pastue aku just beli table runner yang colourful tuh
niat asal nak beli kaler coklat sama dengan langsir
tapi tengok punye tengok tak berkenan lah pulak kan
sudahnya mata aku berkenan jugak dengan yang tueee
aku suka sebab kaler dier naik....terangggggg hahaha

bunga kecik tue ekceli memang plan nak beli pon
sebab pokok cactus 3 serangkai aku sudah berubah kedudukan
maka nak nampak serinya aku carilah bunga murah2 kat nilai 3 
opppps nilai 3 lagiiii hahaha..kata dekat dengan rumah kan

biler tang meja dah selesai aku pikir tang lain pulak hehehe
aku banyak tengok orang deko rumah suka letak cermin kat dining area
so aku pon gediks jugak nak letak kan hahaha....beli kat nilai 3
motip letak cermin besar kat situ leh tengok diri sendiri masa makan
hehehhee takdelah saje je nak bagi nampak rumah lagi luasssss


 nie jerp kuih raya yang de kat rumah aku masa awal raya haritue
2 jenis kepek 3 jenis kuih raya.....takde banyak pun hahah

so inilah ruang makan aku....aku nak saratkan dengan perhiasan 
pon aku tak reti pluasss aku tak suka rumah yang sarat dengan barang
so ape macam korang...ader idea-idea bernas tak yang nak tambah???
kalau de jangan malu jangan segan drop ur comment eh hehee

8 comments:

antalya said...

table runner mun tu mmg naik seri. btw sy ngan hubby pon pikirkan idea yg sama jgk nk letak cermin besar2 kt dinding ruang makan

mun said...

antalya:macam tue cepat2 le p beli cermin yun gantung.....memang sesuai tau

sweethOneY said...

Same idea, suka juga idea buh cermin besar2 dekat hall tu. Hehe dalam bilik pun buh cermin besar jugak, ruang sempit kenalah pandai manipulate cermin kan heheh

Salam kenal juga mun :)

sharEna said...

kite dh letak cermin dekat drawer lepas pintu masuk. so xkan nk letak lg cermin kt meja makan kan?penuh cermin pulak nti rumah tu hahaha..

so letak ler gambo scenery besor beli kt Romantika Kajang. xyah letak pape dh dining place Mun neh..simple gini da orait sgt

mun said...

sweethoney:salam kenal

mun said...

sharena;owh yeke ena...hehehee..papepon thanks sebab sudi komen

Reena Onn said...

Takpe biar simple mun janji sedap mata memandang :) paling penting tak nampak serabut. Hehehe... Kita kalau bab hias rumah suka campur macam-macam color. Kalau plain sangat nampak boring. Kononnya bila banyak color nampak happy gitu. Eceh! Macam manapun cantik dah ruang makan Mun ni.

Selamat hari raya untuk Mun sekeluarga, maaf zahir batin ye :)

mun said...

raana:owh yeke....mun lak tak pandai sangat nak mix n match kaler2 tue huhuhu

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...