BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, September 14, 2012

:bubur ikan masin dan mandi kolam:

semalam inick b de appointment dengan dentist dier
so lepas jumpa doctor tue de lah buat sikit operation kecil
then lepas operate tue macam beselah kan
doctor dier advise suh makan benda lembut-lembut jerp
panas sangat pon jangan sejuk sangat pon jangan so so jerp


maka aku lepas balik keje gigihle memasak bubur
campur kentang campur carrot campur ikan masin
ikan masin tue incik b request suh letak sekali
aku kan takmo jadik isteri derhaka so aku letak lah jugak
walaupun hati meronta-ronta nak goreng je ikan masin talang tu
tapi takpleh kan kite layan jer peel orang sakit nih


sambil masak bubur sambil tengok budak ini
 tetiba pulak angin dier datang nak mandi kolam


kolam besar takde so mandilah ko nak dalam kolam kecik tu


tapikan budak budak mana kisah kolam besar ke kecik
janji dier dapat mandi sambil main airrrrrr
main air tue takpe lagiii lah aku leh maafkan
bab main sabun tue aku geram, habis satu botol dikejekannya 
tapi nasib baik le dier dengar kata jugak bile 
aku suh dier kuar sebab dah nak maghrib kan..... 

2 comments:

PinkUmmi said...

bukan main seronok lg die mandi dlm kolam kecik ye..hehehe

Reena Onn said...

Anak kita yang 3 orang tu pun sama Mun, kalau duduk dalam bilik air tu. Ada je idea kretip dorang :) Takpelah janji dorang bahagia. Hehehe

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...