BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, September 10, 2012

:join facebook??:

assalamualaikum
pagi tadi bukak email terjumpa ini
  kenkawan ivite aku join facebook
ekceli nie bukanlah kali pertama aku di invite
dah berkali-kali kot rasanya hahaha


tapi hati nie terasa malas lah pulak nak join
lagipun aku suka blog dari facebook kot hahahaaaa

takpelah nanti-nanti mana tau kemudian hari tetiba
aku teringin nak bukak akuan facebook kan 
kalau aku TERbuka akaun facebook nanti 
aku invite ler korang jadi kawan aku eh

6 comments:

antalya said...

mun, sbb awk xde fb lah sy termissed menjemput awk ke open house last 2week. sbb xsempat nk jemput kekawan dlm blog, just invite dlm group geng2 blogger kt FB jer huhuuu

nanonano said...

geng2 blogger ramai kt sana,
blog pun yer, tp kt sana tmpat berhubung sesama blogger mun, jom la,
xpun bukak acc twitter :)

sharEna said...

dah outdated ah fesbuk nie ahahaha...skrg meriah kt twitter lagi...huhuhu

mun said...

antalya:owh takpeeeee

mun said...

nanonano:rasa mcm berkenan twitter dr fesbuk kot heheeee..tengoklah cmner

mun said...

sharena:yeke hehehehee tp budak2 opis nie seme gile fesbuk

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...