BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, June 26, 2012

:ada hantu bawah katil mirza:

"mama..mirza takut"

"mirza takut ape?"

"mirza takut hantu"
 
"hantu kat mana mirza...."

"hantu tue bawah katil mirza........"(sambil tunjuk bawah katil dier)

"hantu tue buatpe kat mirza"

"dier tumbuk mirza kat perut............."(sambil tunjuk perut dier tue)

 berapa kali tanya pon mirza akan jawab benda yang sama jugak 
aku tak pasti ianya betul-betul atau sekadar drama mirza
tapi melihat akan ketakutan luar biasa mirza tue aku jadi takut

aku kan beru jeee semangat tengok anak tido atas katil sendiri
(walaupun selama nie mirza memang tido atasa katil sendiri pon)
tetiba ader pulak gangguan-gangguan dalam rumah aku nih
menyebabkan mirza takut untuk tido atas katil dier sendiri

jangan kata nak tido..aku kadang-kadang suruh amik 
pampers dalam bilik dier pon dier boleh takut-takut peluk aku
dulu sebelum-sebelum nie mirza tak takut pon....
selamba je masuk bilik ambik pampers even aku tak buka lampu

sekarang nie kami laki bini tengah megusahakan
untuk mengahalau gangguan gangguan yang ader kat rumah tue
jika usaha kami tak berhasil terpaksalah aku panggil ustaz from darulsyifa
 pape perkembangan akan aku update kemudian lah yerp

*hopefully usaha kami berhasil lah yerp dan
mirza boleh tido dengan tenang atas katil sendiri

6 comments:

sharEna said...

kesiannya mirza...budak2 mmg hijab dia blm tutup penuh. senang la nk nampak ape2. klu sampai dah tumbuk2 tu mmg patut dihalau jejauh syuhhhhh

aziyana said...

seramnyer...cek tak kt perut mirza...kot2 la btul n kot2 ade kesan...budak2 ni kan hijab diorg terbuka kan

nanonano said...

mika skrg ni slalu duk sebut2 hantu pocong je, hahahhaha
tp aku anggap je la tu pengaruh tv
sbb aku xmo seram2, meremang je,
dh la sokmo ber2 je ngn dia kt umah, kehkeh

chempaka said...

Isk..kesian mirza. Kena cepat2 berubat. Si aisyah pulak, pengasuh dia yg suka bukak citer hantu... taktaulaaa

antalya said...

konpem ada la tu.better usahakan supaya benda tu keluar dr umah tu.ishh seram weh

Reena said...

Ishh... tetiba meremang rasa bulu roma. Budak-budak memang tak reti menipu. Rasanya better Mun cepat buat sesuatu k.

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...