BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, June 7, 2012

:suka mengigit:


budak nie kalau dier geram habis seme orang dier gigit
aku dah tak tau nak buat camner okeh
incik b kene lagi teruk..sampai bertanda
aku penah gak kene tapi takdelah sampai bertanda
haishhhh kedang-kadang bile anak suka mengigit nie
aku jadi seram nak join pape aktiviti sosial nih...

kalau aku p mana-mana pon aku selalu akan berjaga-jaga
kalau tetiba mirza terjumpa budak...cepat-cepat aku elakkan
bukan takmo bagi dier berkawan tapi +_______+
aku nak elakkkan dier dari mengigit orang

*korang ader petua tak eh nak bagi hilang hobi mirza nih

4 comments:

Tengku Fauziana said...

aryan pun same..de masa mengigit gak..bila part geram arr..
kite pn risau gak gigit anak org..kang jenuh nk menjawab dgn mak bapa nyer lak..

Tengku Fauziana said...

aryan pun same..de masa mengigit gak..bila part geram arr..
kite pn risau gak gigit anak org..kang jenuh nk menjawab dgn mak bapa nyer lak..

antalya said...

bg teether kt dia ekekeke..mirza pakai baju ayah ke tu

Reena said...

Erkkk... gusi dia gatal nak tumbuh gigi eh Mun? Hehehe... So far anak-anak kita tak pernah pulak ada feel nak gigit-gigit orang ni. Kelakarlah Mirza ni.

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...