BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, June 11, 2012

:surprise birthday party:

assalamualaikum seme +________+
harinie lambat sikit update
bukan sebab monday blues hehehehe tapi 
sebab kene join discussion team 

harinie aku nak update cite hari jumaat lepas
ekceli hari jumaat lepas kami ader buat surprise birthday party

aku pon malas nak membebel panjang-panjang so uolls tengok lah ye
 
surprise birthday cake..dua dua tempah di leaoven

yang pertama diraikan NAJMI

dan kedua nya adelah CTIEY

 red velvet cake 

dan chocolate buttercake

 seme tengah sibuk mensetting nak ambik gambo

potong je terus takde lilin-lilin dan nyanyi-nyanyi

 ctiey sayang nak potong kek tue...
tapi acanher pon kene potong jugak kan...hahaha

tempat adelah terhad..sebab ramai giler orang kat situ
jadinya duduklah celah tue...dahle sempit meja pon kecik
nasib baik leeee semenya comel lote belaka

last picca sebelum potong kek dan makan..... 
kenyang makan kek..lastnye seme tak habis makan mcd
takmo membazir tapau jelah balance kek dan mcd untuk di bawa balik

3 comments:

Tengku Fauziana said...

ana pn dh 3x order cupcakes n cake kt leaoven..beday aryan dulu pn kt leaoven..may be 2nd beday aryan pn kt lea gak kot..hihih

NURUL JAMIAN said...

semuanya pakai tudung color sama best

Reena said...

Kek Hello KItty!!! Kita sukaaaa...

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...