BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, June 8, 2012

:6 JuNe 2012:

anniversary ke-3 tahun nie kami celebrate di Garden Cafe Alamanda
disebabkan incik b keje malam dan dier takleh cuti
maka aku yang keje pagi nie lah kene cuti

pada hari kejadian pagi-pagi lagi dah siap sedia seme
just tunggu incik b balik bersiap dan terus gerak
sebelum gerak ke alamanda kami breakfast dulu di as-salam bistro
lepas kenyang seme baru lah terus gerak ke alamanda
kami sampai sana dalam pukul 10:30 pagi......

tapi sampai takdelah makan terus kan sebab kenyang lagi
so kami jenjalan dulu sekitar alamanda....beli pape yang nak beli
bile sudah tengahari perut pon dah lapo baru lunch kat sana 

 pestime sampai teruja tengok dekorasi nya

 muka mirza macam tertelan cicak.....mengantuks lah tue

tengah pilih menu sambil tangan duk hayun buaian

 mirza duk melayan mata.....

 hurm...mata mirza dah kecik

tertidur terus mirza.....mengantuk sangat kotttt
takpelah mirza tido boleh aku dengan incik b makan 

teriyaki chicken chop with kiwi vs mango incik b punye

aku punye pulak....seafood arrabitta with iced blended mocha
 
licin kami kerjakan..yang lebih sikit tue aku tinggalkan untuk mirza

muka tuan tanah yang kekenyangan

lepas main dish..kite pekena dessert pulak eh
caramel chocolate banana cake....
hurm oklah cake dier cuma manis sangat

time nak balik mirza still lagi tido.....
nak taknak kene lah angkat jugakkan takkan nak tunggu pulak
biler dah angkat tue terjagalah dier...nasib baik tak meragam 

nak bergambar jugak dengan piano besar hehehe

okeh last picca sebelum balik
niat asal memang nak balik tapi biler masuk alamanda
dengan perut yang dah kenyang.....hurmmmm
sempat lagi aku merembat barang-barang yang nak dibeli
dah selesai seme kami terus gerak balik sebab incik b keje

3 comments:

sharEna said...

simple camni pon dah okay utk celebrate =)

antalya said...

lokasi idaman tau the garden tu. haihh ntah bila la nk merasa. last year nk pi mya tgh melasak segan termalu ngan org.thn ni plak ada baby kecik yg kuat meragam dan melalak sehabis tinggi volume. thn dpn sure iskandar ngan mya sesama melasak wakakaka. jadik, pegi sana dlm mimpi jelah kot haha

Reena said...

Selamat Ulangtahun yang ke-3 Mun :) Semoga berkekalan hingga ke Syurga. Aminnn...

Tulahhh selalu intai kedai makan The Garden area One Utama, tapi tak jugak jejakkan kaki kat situ. Nampak sedap je semua makanan tu :)

Hehehe... kesian tengok Mirza keletihan :)

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...