BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, June 27, 2012

:lama giler tak balik sana:

 mirza@mesra mall terengganu
 
hujung minggu nie mahu balik ke kampung suami
lama okeh dah tak balik ...seingat aku last bulan january aritu

plan nanti hari sabtu nak pegi ke bukit gambang water world dulu
dah syoik mandi manda hitam legam seme kat sana
barulah kami sekeluarga bergerak balik ke kijal...
insyaallah kami laki bini plan jeeeee 
pape pon tengok waktu dan ketika itu hehehehe 

aku jugak plan nak tempah kek kat nano mak mika
tapi bile baca entry kaki na retak semula aku tak jadilah
sian kat ko na....better ko rehatlah secukupnya ye....

5 comments:

antalya said...

makang kopok lekor la wikeng ni ye

nanonano said...

hr sabtu ni eh??
klu aku free nanti kite jumpe deh

aziyana said...

alor yana blik kg gka minggu ni..klo dak blh laga2 pipi

sharEna said...

mek tu kaki retak2 lg masyuk order dia amek wakakaka

Reena said...

Bestnya balik Timur, banyak makanan best-best :)

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...