BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, June 21, 2012

:gigih untuk menjadi lebih kreatif:

assalamualaikum seme +_____+
tahun nie tetiba aku dengan kawan2 aku jadi kreatif
nak tahu kenapa tak?sebabnya gigih siapkan 
kad buatan tangan sendiri untuk birthday kenkawan

 bahagian depan kad....gigih punch kertas kaler2
pastu gigih pulak lekat satu persatu

bahangian belakang kad....
guna paint je tau edit gambar 4 sekawan tu
 
nie pulak satu lagi kad untuk ctiey...
lupa pulak mak tangkap pic dalam nye cmner....

walaupun nampak simple tapi bagi aku yang xkreatif nie oklah kan  

*picture nie seme aku tangkap guna henpon baru tau
cantik jugaklah kualiti gambarnya....

8 comments:

antalya said...

henpon baru?? wahh henpon apa la tu yer

aziyana said...

comey gambar katun tuh

nanonano said...

nset ape tuuuu?? show off skit,
syok kan org ade opismate ni,
aku sensorg kt sni, xde la nk buat kat kt sesape n xde la dpt kad dr sesape, huhuhuhu

Ann Ilias said...

Mun, comellah kad bentuk cupcake tu..

mun said...

antalya:lor nie mesti tak baca entry hadiah terkejut kan....cepat p baca balik

mun said...

aziyana:kami google je yana...mana ade masa nak lukis sendiri..hehehe

mun said...

nanonano:nset samsung ler na...hadiah anniversary..alooooo sian pulak dengar kamu cakap gitu

mun said...

ann:thankssssssssss

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...